1. Serije
  2. Deadwood

Deadwood

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 405

Priča se dešava krajem 19. veka na Divljem zapadu gde se rađa novi grad izvan granica zakona u kom se okupljaju svakojaki tipovi u potrazi za zlatom. To je mesto koje privlači lovce na sreću, lutalice, odmetnike, nasilnike i avanturiste u potrazi za kojom partijom karata ili zgodnim mestom za umiranje. U gradu iz kog se cedi pohlepa, svi pokušavaju da pronađu zlato ili barem da zarade nešto na kockarskom stolu.

Godina: 2004. - 2006.
Mreža: HBO
Žanr: vestern, istorijski, drama
Glumci: Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker, Brad Dourif, W. Earl Brown, John Hawkes, Paula Malcomson
Uredio bilja • 31.03.2026. 17:24
vrijeme je da se ovo pogleda  ;D  :clapp
1 0
Ivan
vrijeme je da se ovo pogleda  ;D  :clapp
Stvarno vredi. Jedan od najvećih bisera HBO produkcije.  :smfor (6):
pa ako glumi Timothy Olyphant, ne smije se propustiti  :000
0 0
hyde_sb
pa ako glumi Timothy Olyphant, ne smije se propustiti  :000
Glavna uloga.  :smfor (6):
0 0
3 0
:clapp :smfor (27): :smfor (27):
Serija je odlicna ali nazalost ostao je osecaj da je prerano prekinuta. Kostimi i atmosfera su za svaku pohvalu, a gluma vrhunska. Ono sto je zanimljivo je i sto su najzad snimili i film kojim ce da (nadam se) zaokruze pricu!

https://www.imdb.com/title/tt4943998/
0 0
Film izašao..utisci ko je gledao?
0 0
Evo,ja odgedah.Bilo je lepo videti staru ekipu(ne sve,nazalost),ali zato sto je serija odlicna za ovaj film(vrlo pristrasno) mislim da je samo dobar jer daje neke zakljucke.Nema ovo one strasti pa ni iznenadjenja koje smo imali u seriji.
0 0
bebapecic
Evo,ja odgedah.Bilo je lepo videti staru ekipu(ne sve,nazalost),ali zato sto je serija odlicna za ovaj film(vrlo pristrasno) mislim da je samo dobar jer daje neke zakljucke.Nema ovo one strasti pa ni iznenadjenja koje smo imali u seriji.

Bar su se potrudili i doveli vecinu istih glumaca, odradili sminku da sve izgleda skoro isto (godine likova, ponasanje). Mislim da bi vecina nas jedva cekala nesto slicno za veliki broj serija koje su samo prestale da se prikazuju :)
0 0
Seriju sam pogledao tek prije koju godinu. Poprilično dobra serija iako mi nije bila ništa posebno da sam ne znam kako bio zaluđen njome. Film sam pogledao neki dan i drago mi je da su ga napravili te je priča, možemo reći, zaokružena.
0 0
Kad je serija završila ideja je bila da naprave tri filma koji bi zaokružili priču, kaj će na kraju bit od toga ko zna, al mi je drago da si konačno jedan film snimili, i to dost brzo moram priznat.
0 0
Meni se dopalo što film ima tu realnu vremensku distancu u odnosu na seriju, a što reče darthboba sve izgleda gotovo isto, osim tih simpatičnih sedih vlasi i poneke bore. Voleo sam seriju, i mislim da je film dostojan iste. Dobrih westerna nikad dosta.
0 0
3. sezona mi je osobno najbolja, baš ima nekakvu mračnu atmosferu i napetost u zraku. Hearst je genijalan negativac, totalno nepredvidljiv. Al najviše me oduševio Ian McShane, nevjerovatno karizmatičan glumac.
0 0
Osica
Najbolje što je snimio, HBO je snimio jedva, ne vjerujući samome sebi. Na istom mjestu gdje zamalo „The Wire“ – stao je „Deadwood“. Nasilno prekinuta nakon treće sezone, iako su ugovori bili potpisani, serija o najboljem najgorem Divljem Zapadu nikada nije dobila ono što je zaslužila – dostojan kraj. Kraj u veličanstvenom blatu Južne Dakote

stvarno?

http://srpskacafe.com/2019/06/ljepota-poroka-iskupljenje-u-deadwoodu/
0 0
Jedna od najboljih serija uopće,
1.Breaking bad
2.wire
3.Deadwood
0 0
Deadwood mi je bila baš posebna, nekako sirova, prljava i brutalno iskrena priča o Divljem zapadu. Nije klasični vestern, već više fokus na likove i njihov govor pun psovki i filozofije. Sviđa mi se što niko nije savršen, svi su u sivoj zoni, i nikad ne znaš ko će kome zabiti nož u leđa. Dijalozi su stvarno jedinstveni, traže malo strpljenja, ali vrede.
0 0
Serija koja je kao ništa drugo na TV-u – sirova, brutalna, ali i nevjerojatno inteligentna. Volim taj način na koji kombinuje mračni humor, političke igre i lične drame likova. Svaki lik ima svoje mane i vrline, ali svi deluju stvarno i nezaboravno. Dijalozi su genijalni, skoro poezija u govoru sirove američke Divljeg zapada. Atmosfera je toliko jaka da osećaš prašinu, znoj i opasnost svakog trenutka.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 631 gostiju 95 botova Ukupno: 726

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više