1. Serije
  2. Homecoming

Homecoming

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Photo

Homecoming slijedi Heidi Bergman, bivšu djelatnicu u tranzicijskom centru za pomoć pri povratku u domovinu. Radi u stanici posebnih namjena koju vodi Geist grupa. Svrha objekta je navodno pomoć vojnicima pri prijelazu u civilni život, ali razlog zbog kojeg im je potrebna ova pomoć je nejasan. Godinama nakon što je napustila objekt, Heidi je započela novi život. Živi s majkom i radi kao konobarica. Kad je revizor Odjela za obranu pita o tome zašto je napustila Homecoming, Heidi shvati da je bila zavedena i da je istinska svrha objekta bila od nje cijelo vrijeme skrivana.

Godina: 2018.
Mreža: Amazon
Žanr: psihološki triler
Glumci: Julia Roberts, Bobby Cannavale, Stephan James, Shea Whigham, Alex Karpovsky, Sissy Spacek
Uredio bilja • 04.04.2026. 14:25
2 0
Pogledao jucer prvu epizodu i nije me nesto odusevila. Ali obzirom da julia roberts nosi radnju i fenomenalno glumi, seriji treba dati šansu.
0 0
Sporo i predvidljivofarmaoloska i vojna mafija u sprezi.interesantna forma 29 min epizoda.
1 0
ja jos nijesam pocinjao, ali me raduje ovo 29min  ;D
hrabar potez.
0 0
Ja jučer počao s prvom epizodom. Zasada ništa posebno, nadam se da će se dalje bolje razvijati. Doduše jako brzo prođe tih 30 minuta  ;D
0 0
Aky
Ja jučer počao s prvom epizodom. Zasada ništa posebno, nadam se da će se dalje bolje razvijati. Doduše jako brzo prođe tih 30 minuta  ;D
Pa,nastavi.Serija jeste neobicno rezirana,glumci su odlicni,radnja bi bila predvidljiva da se vodi stereotipima,ali se nadam da nece.
Spoiler
Doziveh je kao antiratnu krimi pricu.monstruozan je nacin na koji ratnim veteranima brisu secanja isprobavajuci eksperimmentalne lekove i pretvarajuci ih u ostecena,bezvoljna bica.Orvelovski moguce.
1 0
bebapecic
Aky
Pa,nastavi.Serija jeste neobicno rezirana,glumci su odlicni,radnja bi bila predvidljiva da se vodi stereotipima,ali se nadam da nece.
Spoiler
Doziveh je kao antiratnu krimi pricu.monstruozan je nacin na koji ratnim veteranima brisu secanja isprobavajuci eksperimmentalne lekove i pretvarajuci ih u ostecena,bezvoljna bica.Orvelovski moguce.

Jučer pogledao slijedeće 2 epizode, sad sam na trećoj. Ide radnja puno bolje, režija je stvarno malo neobična, a za glumce se slažem da su odlični pogotovo Julia Roberts.
0 0
Sinoć sam počeo da gledam. Odgledao 4 epizode. Ne znam šta je to. Američko veteranski Twin Peaks u tridesetominutnom formatu Zone sumraka.
Slutim da neće biti druge sezone. A možda i nađe svoje sledbenike...
0 0
Najavljena je druga sezona.Mada je i ne mora biti,prica je u prvoj zaokruzena,kraj ocekivan.
0 0
Odgledao sam seriju do kraja. Serija je nikava. Što se mene tiče mogu da snime još pet sezona, ja to više neću gledati. Eto
0 0
Meni se nije dopala. Očekivao sam više posebno zbog cast-a Julia Roberts, Bobby Cannavale i Shea Whigham. Oni su i odradili svoj deo zaista kako treba ali serija nikako da se razvije. Iako na IMDb-u ocene rastu kako serija odmiče, meni je naprotiv padala iz epizode u epizodu. Da traje duže od ovih 30ak min teško da bi je odgledao celu.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 1269 gostiju 119 botova Ukupno: 1388

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1576

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više