1. Serije
  2. My Brilliant Friend (L'amica geniale)

My Brilliant Friend (L'amica geniale)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 35 (ukupno 35 rezultata)
provjereno znam da ima ;D
1 0
Eadnp
provjereno znam da ima ;D

Gledaš ih i brišeš prašinu sa njih ?  ;D
1 0
nema prašine u vakuumu ;)
1 0
Kat
nostalgicar90

Sve potpisujem. Serija je obnovljena za četvrtu posljednju sezonu, temeljenu na posljednjem romanu Ferranteove serije: Priča o izgubljenom djetetu. Inače, ima li u nas kupiti te knjige na hrvatskom jeziku?

Ako ima u Srbiji, sigurno ima i u Hrvatskoj  ;D

Zuzo, Lenu ima najviše jer je ona glavni lik, Lila je  interesantnija ali ovo je prvenstveno Elenina priča (nisam još pogledala treću sezonu, ali pošto serija dobro prati knjige, treća knjiga se većim delom bavi Leninim životom).
Ma ,nisam stigla knjige da procitam i ne znam redosled,ali cini mi se da je ipak ima malo previse i jos kad pogleda onim blago telecim pogledom kroz naocare i bez ikakvog odgovora na neciju pricu,bas me iznervira.A mozda mi samo nije legla glumica
0 0
syu
Odlicne su mi obje sezone. Procitao sam i knjige, ne znam jesam li ikad gledao ovako dobru adaptaciju knjizevnog djela

Pogledah i treću sezonu, režija i gluma su i dalje na nivou, rekao bih. Čini mi se nešto slabija sezona u odnosu na prve dvije, ali i knjiga mi je bila takva.
Nažalost, ukupni dojam mi dodatno kvari casting dviju glavnih uloga, u smislu da likove žena u tridesetima glume djevojke od 18-19 godina.
Inače je obrnuto :D
0 0
Krenuo da gledam cetvrtu sezonu.
Nekako me za sada nije dojmila nova gluamcka ekipa.
1 0
Zavrsio cetvrtu sezonu pre par dana. Najpre, izuzetno delo Elene Ferante. A potom sposobnost autora serija da sva desavanja iz knjige verodostojno prenesu na ekran. Nedostajace Lenu i Lila i predivni, ali presiromasni i kriminalom optereceni Napulj.
1 0
I meni. Nekako je posebna serija. Scenario, kasting, kostimografija... sve je bilo bez greške.
1 0
govornik sam talijanskog jezika i to dobar. knjige su bile izvrsne i rijetko koja adaptacija je toliko dobro prenjela duh... a stari napoletanski jezik, potpuno razliciti od talijanskog ali divan za slusat, uzivancija
0 0
predivna seija, samo treba polako i pratit i uzivit se u likove, nije za usputno gledanje. u svakom slucaju preporuka
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 35 (ukupno 35 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,650
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,837
Član 9,453

Online korisnici (2)

2 člana 20 gostiju 184 botova Ukupno: 206

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

330

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više