1. Serije
  2. Greenleaf

Greenleaf

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 428
"Did your mama give money to Calvary when she was alive?
-Well, I suppose she did, yeah. -This isn't a tip. This is a refund."

Obitelj Greenleaf, koja vodi mega-crkvu Golgota u Memphisu, djeluje kao topao i brižan klan. Međutim, ispod površine se nalaze skandalozne tajne i laži: pohlepa, preljub i rivalstvo. Kada se kćer Grace vrati kući nakon 20 godina izbivanja, klupko se polako počne odmotavati.

Godina: 2016.
Mreža: OWN
Žanr: drama
Glumci: Merle Dandridge, Keith David, Lynn Whitfield, Kim Hawthorne, Gregory Alan Williams, Oprah Winfrey
Uredio bilja • 04.04.2026. 13:52
2 0
postavljeno prvih 9 epizoda  ;D
1 0
:Emoticon-jawdrop
0 0
Pokušao sam ovo gledati, nije mi leglo. Previše propovijedanja  ;D

Kad već gledam serije sa OWN ( osim ŠEĆERKE ), radije ću gledati The Have and the Have Nots, te If Loving You is Wrong, koje su vrhunski soap trashevi  :smfor (21):
0 0
dalmatino
Pokušao sam ovo gledati, nije mi leglo. Previše propovijedanja  ;D

Kad već gledam serije sa OWN ( osim ŠEĆERKE ), radije ću gledati The Have and the Have Nots, te If Loving You is Wrong, koje su vrhunski soap trashevi  :smfor (21):

šteta, mislila sam da se će se baš tebi svidjeti.. ja nisam vjernik pa mi nije puno propovijedanja (osim što ubace tu i tamo neki citat iz Biblije) ;D
nisam gledala te druge dvije, možda jednom i one dođu na red  :smfor (6):
0 0
Baš nisi fer. I ovako me IVAN svako malo zezne, pa se navučen na nove serije  :smfor (4):

Obavezno baci pogled na HAHN. Glavna ženska je odvratna kučka, a druga negativka VERONICA je vrhunska soap bitch . Taman lijepa obitljska serija  :smfor (6):
0 0
dalmatino
Obavezno baci pogled na HAHN. Glavna ženska je odvratna kučka, a druga negativka VERONICA je vrhunska soap bitch . Taman lijepa obitljska serija  :smfor (6):

pribilježit ću je, taman da imam šta raditi u mirovini za jedno 30 godina ;D
0 0
kompletirana 1. sezona.. druge dvije će malo pričekati ;D
0 0
Još koliko će druge dve da čekaju?  :smfor (19):
Pogledala sam 1. sezonu i sad jedva čekam nastavak, mnogo je zarazno. A tek kraj sezone...  :thspaz
Hvala na titlovima, cico.  :smfor (25):
bilja
Još koliko će druge dve da čekaju?  :smfor (19):
Pogledala sam 1. sezonu i sad jedva čekam nastavak, mnogo je zarazno. A tek kraj sezone...  :thspaz
Hvala na titlovima, cico.  :smfor (25):

mogla bi se načekati.. ali će vrijediti ;D kad ne budem imala šta prevoditi, onda dolazi ova.. bome me zatrpalo ovo malo serija što prevodim.. ili da nije ipak bebuljak kriv?  :? ?? ;D
0 0
Daj ti meni tog bebuljka da ga čuvam dok ti isprevodiš sve što si započela pa ću posle da ti ga vratim.  ;D
bilja
Daj ti meni tog bebuljka da ga čuvam dok ti isprevodiš sve što si započela pa ću posle da ti ga vratim.  ;D

valja.. vrati ga do Božića ;D
1 0
Dogovoreno!  :beer2:

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 385 gostiju 105 botova Ukupno: 490

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više