1. Serije
  2. Warrior

Warrior

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Photo
"This one, he's very well-trained."

Smještena u vrijeme ratova kineskih klanova krajem 19. stoljeća u San Franciscu, serija prati Ah Sahma, mladog majstora borilačkih vještina koji nakon dolaska u San Francisco postaje plaćenik najmoćnijeg klana u Kineskoj četvrti. Serija je bazirana na originalnoj zamisli Bruce Leeja.

Godina: 2019.
Mreža: Cinemax
Žanr: povijesna akcijska drama
Glumci: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan, Kieran Bew, Dean S. Jagger, Joanna Vanderham, Tom Weston-Jones, Hoon Lee, Joe Taslim
2 0
Serija me nije nešto na prvu privukla, ali ako je to osmislio Bruce Lee onda se bar iz poštovanja prema njemu mora pogledati.
Ipak sam ja generacija koja je gledala i uživala u njegovim filmovima.
1 0
Serija je dobila drugu sezonu.
1 0
Šta reći o serijiWarrior,ko voli žestoku akciju i makljažu,dobru priču,ulične borbe za prevlast smeštene u 19. veku i na sve to,kao trešnjica na tortu,based on the writings of Bruce Lee!
Imam u svojoj kolekciji knjigu Tao of Jeet Kune Do u kojoj Bruce Lee pokazuje da nije samo umetnik u borilačkim veštinama nego i u pisanju.
Da li je potrebno još nešto dodati,pogotovo u ovim prolećnim danima kad je češće kiša i nevreme nego sunce,ova serija će vas razveseliti i zabaviti u svakom slučaju.
0 0
Brus Li i ja smo rodjeni istog dana tako da sve sto ima veze sa njim obavezno pogledam.Serija ima dobru pricu,mislim i da je scenografija odlicna po meni je to vreme izgledalo bas tako.Akcione scene su vrhunski odradjene tako da jedva cekam nastavak.Da i glavni glumac mi nije lego na prvu al naviko sam se.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 882
Poruka 52,542
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,790
Član 9,420

Online korisnici (2)

2 člana 21 gostiju 183 botova Ukupno: 206

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

hyde_sb(45)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

220

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više