1. Serije
  2. The Hot Zone

The Hot Zone

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 448
"The monster has returned."

Serija prati događaje nakon što virus ebole 1989. godine prvi put dođe na američko tlo, kada se pojavi u kod primata u laboratoriju izvan Washingtona, te pukovnicu Jaax i njezine napore da spriječi širenje virusa na ljudsku populaciju.

Godina: 2019.
Mreža: National Geographic
Žanr: medicinska drama
Glumci: Julianna Margulies, Noah Emmerich, James D'Arcy, Liam Cunningham, Topher Grace
Uredio bilja • 10.04.2026. 16:21
0 0
nema te serije o epidemiji koju ja neću pogledati, ma koliko loša bila... ova je čak i solidna (za sada)...  ;D
0 0
Ivan
nema te serije o epidemiji koju ja neću pogledati, ma koliko loša bila... ova je čak i solidna (za sada)...  ;D

profesionalna deformacija?  :hslocked: i još glumi Julianna? mora biti dobra ;D
0 0
hyde_sb
Ivan

profesionalna deformacija?  :hslocked: i još glumi Julianna? mora biti dobra ;D

Julianna je stara medicinska škola  ;D
1 0
Prije gledanja ove serije treba poduzeti mjere zaštite.
Veća udaljenost od televizije i obavezna maskica.
Ne vjerujem da se ebola prenosi samo krvlju, vjerovatno može i eterom. :smfor (9):
3 0
znači...
Spoiler
tip koji 30 godina vodi nekakav centar u kojem svako malo izbije nekakva boleština i koji bi trebao znati sve o zaštiti uzoraka, kontaminaciji i slilčno, stavi dva potencijalno smrtonosna majmuna u obične vreće (ali dvostruke), a onda im sve procuri iz prtljažnika?! #facepalm #facepalm #facepalm
0 0
Ivan
znači...
Spoiler
tip koji 30 godina vodi nekakav centar u kojem svako malo izbije nekakva boleština i koji bi trebao znati sve o zaštiti uzoraka, kontaminaciji i slilčno, stavi dva potencijalno smrtonosna majmuna u obične vreće (ali dvostruke), a onda im sve procuri iz prtljažnika?! #facepalm #facepalm #facepalm
Ja sam čitala knjigu R.Prestona po kojoj je snimljena serija,istinita priča,pravi horor i triler.Nadam se da je serija tako dobra.
0 0
Iako je po meni Černibil urađen mnogo bolje od ove serije, nije loše pogledati i ovu seriju. Radi se takođe o istinititoj priči. Ko želi da sazna šta je ebola i koje nam opasnosti vrebaju od nje treba da pogleda ovu seriju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
0 0
Nisam znao da je priča po istinitom događaju pa sam očekivao veliku epidemiju i kaos.
No, ispalo nekako mlako... Može se pogledati ako nemate ništa drugo na popisu.
0 0
Dolazi i 2. sezona serije koja će se usredotočiti na napade antraksom koji su se dogodili 2001. Izlazi 28. studenog.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 79 gostiju 128 botova Ukupno: 207

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više