1. Serije
  2. Deadwater Fell

Deadwater Fell

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 495

Kirkdarroch je malen, izmišljen gradić u Škotskoj, koji živi mirnim zabavnim životom. Sve dok požar ne pogodi kuću cijenjenog liječnika, u kojem strada cijela njegova obitelj. Supruga i tri malene kćeri. Jedino je dr. Kendrick spašen i završava u bolnici u neizvjesnom stanju. Što će otkriti istraga?

Godina: 2020.
Mreža: Channel Four, UK
Žanr:  kriminalistički, drama
Glumci: David Tennant, Cush Jumbo, Matthew McNulty, Anna Madeley, Maureen Beattie, Jamie Michie
Uredio bilja • 03.04.2026. 14:40
0 0
Prevedena polovica (prve dvije) od ukupno četiri epizode koliko miniserija ima. David Tennant (gdje ga sve nije bilo) i Cush Jumbo ( Lucca Quinn iz "The Good Wife") svojevrsna su garancija da bi serija mogla biti dobra. Dodajmo k tome da je Englezi (Guardian) uspoređuju s Broadchurchom, moglo bi se to i obistiniti. Vidjet ćemo.
2 0
Evo i treće. Jako dobro. Daj Davidu Tennantu ulogu luđaka i nema greške. :)
2 0
Ovo cu da gledam😀
1 0
Gotovo!
2 0
Vrlo dobra serija. Pored Karleuša tipa serija, ovakve serije slabo dolaze do izražaja
0 0
Odgledano. Nije mi baš legla. Gluma je jedino na viskom nivou. Priča je previše plitka i na kraju, ne baš uvjerljivo objašnjenje cijele situacije.
Hvala Boris  :clapp :clapp :clapp
0 0
meni je super serija.. volim ovakve serije iz ovih krajeva...
1 0

Meni se svidela, odlično su koncipirali tempo priče, ni u jednom trenutku mi nije bila nezanimljiva.
Spoiler
Iako je u središtu priče tragedija, nekako mi deluje toplo  jer se akcentuju : prijateljstvo između Kate i Jess, neobično lep odnos između bivših supružnika, odnos Jess - Steve , Jess -dečaci..... kao i zbog ambijenta u kome je snimana .

Hvala Borise na odličnim titlovima.
2 0
Najzad sam odgledala ovu domacu Na granici i poceh opet sa ozbiljnim serijama.Ova me je odusevila.Prava Engleska,gluma odlicna ,prica odlicna,meni je super.I dobro je sto je mini serija,vise epizoda bi bilo visak.Sve preporuke za gledanje i hvala Borisu za prevod.
1 0
kad je u pitanju David Tennat, serija treba da je dobra, kao sto i jeste, ali mi je kraj nekako isuvise zbrzan i pravolinijski, pa sam se sa poslednjim kadrovima 4. epizode, glasno zapitao "sta to bi, nije valjda da nema dalje" .... i tako listajuci internet nadjoj sledecu vest: Deadwatre Fell sezona 2 pocinje 6-og Aprila  :thcheerleader3

nadam se samo da ce tako i biti  :EmoticonPrayer2 pa da nastavimo da uzivamo
1 0
Ništa se više ne zna. Vidjet ćemo
0 0
Solidna serija, čiji su plusevi David tennant te krajolici škotske. Inače nije me se nešto posebno dojmila. Nema puno epizoda pa se brzo pogleda. Ocjena 6/10
0 0
Ova me serija definitivno razočarala, niti famozni David Tenant nije mogao spasiti predvidljivost i nemaštovitost autora...
A baš sam bio mislio da me Britanci ne mogu razočarati, eh...  :smfor (9):
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 99 gostiju 102 botova Ukupno: 202

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više