1. Serije
  2. Crashing

Crashing

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 10
"Do you enjoy living here? -Well, we're not allowed to have parties, cook meals, light candles, have sex, express emotion, claim any rights, argue if they want to throw you out with only two days' notice, or smoke. It's a riot."

Napuštena bolnica možda nije idealno mjesto za život, ali ako ti država dopušta da živiš tamo kao "čuvar" uz malenu mjesečnu naknadu, poklonjenom konju se ne gleda u zube. A između njenih oronulih zidova, možemo naći raznovrsne čudne biljke. Među ostalima, tu imamo seksualno (pre)aktivnog Sama, frustriranu umjetnicu Melody, povučenog Freda i sretno zaručene Anthonyja i Kate. I sve je savršeno mirno u njihovom malom svijetu, sve dok se ne pojavi Lulu, Anthonyjeva najstarija i najmanje odgovorna "prijateljica".

Godina: 2016.
Mreža: Channel4
Žanr: komedija
Glumci: Louise Ford, Damien Molony, Phoebe Waller-Bridge, Jonathan Bailey, Amit Shah, Adrian Scarborough, Julie Dray
Uredio bilja • 02.04.2026. 14:15
0 0
Photo

;D
0 0
zakon je serija pa nije problem ;D
0 0
A gdje je citat? :D
0 0
Ivan
A gdje je citat? :D

right, right, right.. nije mi se još nijedan nešto posebno svidio, bit će  8)
0 0
prva sezona prevedena, jedva čekam drugu  :smfor (28):
0 0
clapp bacam se na maraton ;)
0 0
odgledah prve 3ep, i zadovoljan sam.
prva mi je bila skoro pa losa, al joj dadoh sansu i druga me skoro pa odusevila. treca isto dobra.
nije mi nesto wow cinjenica da zive u bolnici, jes taj pristup drugaciji i to pozdravljam, ali likovi vade seriju definitivno iako nijesu nista sto do sad nije vidjeno, ali znaju nasmijat. svidja mi se sto nijesu izabrali modele no skroz prosjecne aktere i sto igraju likove koji su puni mana.
hyde tnx!  :smfor (26):
0 0
coa
odgledah prve 3ep, i zadovoljan sam.
prva mi je bila skoro pa losa, al joj dadoh sansu i druga me skoro pa odusevila. treca isto dobra.
nije mi nesto wow cinjenica da zive u bolnici, jes taj pristup drugaciji i to pozdravljam, ali likovi vade seriju definitivno iako nijesu nista sto do sad nije vidjeno, ali znaju nasmijat. svidja mi se sto nijesu izabrali modele no skroz prosjecne aktere i sto igraju likove koji su puni mana.
hyde tnx!  :smfor (26):

ajde fino što si se odlučio za ovu, stvarno je posebna  :clapp
0 0
slabija dosta ova 4ta, mada je kraj bio ok. uopste nema hemije izmedju njih dvoje pa je i bilo za ocekivat. onaj izblajhani izgleda igra za obije strane.
0 0
zavrsih sezonu. ostaju ep 2&3 najbolje. dosta su zbrzali kraj nekim nebuloznim tvistovima i vidjelo se da su isli na wow efekat koji prolazi kod mladje publike. steta, ocekivao sam da ce bit sve kvalitetnije, ali i ovako je gledljivo. britanci, mozete vi to bolje, i to dosta.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 882
Poruka 52,538
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,790
Član 9,417

Online korisnici (1)

1 član 35 gostiju 84 botova Ukupno: 120

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

166

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više