1. Serije
  2. ZeroZeroZero

ZeroZeroZero

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 502

Kriminalistička dramska televizijska serija koju su stvorili Stefano Sollima, Leonardo Fasoli i Mauricio Katz za Ski Atlantic, Canal + i Amazon Studios. Zasnovana je na istoimenom romanu Roberta Savijana.

Godina: 2020.
Mreža: Sky Atlantic (IT)
Žanr: drama
Glumci: Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Erick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Adriano Chiaramida
Uredio bilja • 16.04.2026. 13:57
0 0
Uživajte. Dobra serija.
2 0
Opa, još jedna serija o južnoameričkoj drogi i italijanima. Vječita i nepresušna tema. Baš me zanima da li se može ispričati još nešto novo.
Stipest reče dobra serija i vjerujem da je tako. Pošto se počinje gledati Narcos Mexico druga sezona ( slična temetika ), 3 x Zero će malo počekati.
Prije toga mi je u planu pogledati Babylon Berlin,Occupied,Bad banks,Tell me a story ...

0 0
Occupied se.3 ti je očajna  :smfor (8):
0 0
stipest
Occupied se.3 ti je očajna  :smfor (8):

Hvala na informaciji , na račun prve dvije sezone pogledaćemo 1. epizodu treće sezone i ako je zbilja ne gledljiva stisnemo delete i idemo dalje.
0 0
Ko voli Gommoru, voleće i ovu seriju.

Odlično kreirani likovi, nekoliko na prvi pogled različitih priča koje se prepliću, vrhunska režija Stefana Solime...

Sve u svemu, ja jedva čekam drugu sezonu.
0 0
Zna li se hoće li biti druge sezone?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

0 0
Za sad nema još uvek potvrde da će biti nastavka. Nešto vidim po netu da je kao planirano da se u drugu sezonu ubaci i ruska mafija, ali još uvek nema zvaničnih informacija.
Mada je u početku zamišljena kao mini serija od osam epizoda, smatram da i te kako ima prostora za nastavak priče.
Verovatno sve zavisi od TV rejtinga. Ako je gledanost dobra, verovatno će snimati dalje.
0 0
Kraj sezone je zanimljivo završen, ostavljajući više nego dovoljno prostora za razvijanje serije u bilo kojem pravcu. Produkcija je vrhunska, sve je dobro odrađeno, glumci su odlični. Serija pokušava da prikaže slavnu i neslavnu realnost likova koji su u svijetu droge i krijumčarenja. Pohlepa za novcem i moći kao neutoljiva žeđ, ljude dovodi do ekstremnih situacija. Takođe, serija je malo i uvrnuta, čisto da se začini.
Volio bi čuti vaša mišljenja, šta je vama bilo uvrnuto u 1. sezoni serije.
0 0
Serija je jako dobra ali mi je Gomora bolja i realnija (prve dvije sezone) u Gomori nema ni malo romantizacije :)
0 0
Odlicna serija,odlicni glumci. U moru kriminalistickih serija,ova se izdvaja pre svega jakom scenom. Pravo osvezenje.  (y)
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 396 gostiju 103 botova Ukupno: 499

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više