"Please, someone just give me a key, to a door, to a room any room! I just
want a bathtub, and a long extension cord, please!"
want a bathtub, and a long extension cord, please!"
Bogata porodica video magnata i bivše zvezde TV sapunica ostaje gotovo bez ičega nakon skandala sa utajom poreza. Vlada im dozvoljava da zadrže samo jednu stvar: gradić po imenu Šits Krik koji su davno kupili sinu za rođendan. Serija prati njihov život u dve motelske sobe u ruralnom gradiću kojim su potpuno zgroženi, kao i njihovo (ne)uklapanje u društvo koje je sušta suprotnost onome iz kog su došli.
Godina: (2015. - 2020.)
Mreža: CBC (CA)
Žanr: komedija
Glumci: Eugene Levy, Catherine O'Hara, Dan Levy, Annie Murphy, Chris Elliott, Emily Hampshire, Jennifer Robertson...
Uredio bilja • 05.04.2026.
16:14

)je sasvim dovoljan. Tj. svi su u gradu prikazani kao pomalo zaostali (što reče Mojra u jednoj epizodi - simpleton
), ali svako ima nešto svoje (konobarica, agent za nekretnine, čak i onaj jadnik kog je Stivi dadiljala
). Bob mi deluje kao bespotrebna kopija Rolanda, samo nova faca, a sasvim iste stvari koje bi rekao i Roland. Kao da su neke scene u kojima je trebao zapravo da učestvuje Roland malo preparirane za Boba, čisto da rasterete ovog prvog. Aleksis nekako malo preglumljava, postaje iritantno. Ostatak ekipe i dalje super, jedino mi se čini da su malo zanemarili Stivi i Rolanda. Al' opet, nisam odgledala sezonu do kraja, možda se stvari i poprave.
za svaku priliku ...
), u petoj sa kolibom, u sedmoj u lovu, u osmoj već malo značajnija uloga (kad uvaljuje kola), u devetoj sahrana. Posle ga valjda nema, ali sad ga baš forsiraju već od druge epizode, postaje glupavo. Kao da gledaš Cheers u kom imaš dva Vudija ili dva Klifa ili dva... bilo koja lika. Jedan debil je dovoljan, dajte debila druge vrste, inače smara.