1. Serije
  2. Ryan Hansen Solves Crimes on Television

Ryan Hansen Solves Crimes on Television

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 32 rezultata)
Show 514

Serija u seriji: kada gradonačelniku sine ideja da spari detektiva iz odjela za ubojstvo s holivudskim glumcem te da se sve snimi za TV (odnosno, internetsku) seriju, strogu i ozbiljnu detektivku Jessicu Mathers (Samira Wiley) dopadne osebujni i neumorno veseli Ryan Hansen.

Godina: 2017.
Mreža: YouTube Premium
Žanr: Kriminalistički, Akcija i avantura, Komedija
Glumci: Aly Michalka, Ryan Hansen, Samira Wiley, Wood Harris, Noah Crawford, Eric Christian Olsen, Riley Voelkel, Jon Cryer, Joel McHale, Donald Faison
Uredio bilja • 07.04.2026. 18:36
0 0
postavljeni titlovi za prve četiri epizode  :beer2:
4 0
a odlicno! hvala!
Photo
0 0
Vau kako originalno, spojiti dva pandura, jedan saljivdzija drugi ozbiljan, jedan crnac drugi bijelac, i njihove avanture snimati za Tv/internet. :clapp
0 0
to ti se inače zove- Buddy žanr, komedija.. mnogo sam ih pogledao i mnogi su bili originalni, ali prvo sam ih morao pogledati, da bih znao
2 0
romanija
Vau kako originalno, spojiti dva pandura, jedan saljivdzija drugi ozbiljan, jedan crnac drugi bijelac, i njihove avanture snimati za Tv/internet. :clapp

čuj, originalno.. ako tražiš originalnost u Hollywoodu, ugasi TV.. što kaže Samira u seriji:

Hollywood je kreativno bankrotirao.
1 0
pretpostavljam da je neki vid parodije, a i da nije, samo zbog ekipe bih pogledao.
sve sto je do sad hansen radio je bila cista zajebancija.
inace, muke sa skidanjem serije... horor... poslije godinu dana sam koristio prajvat traker - za drugu sezonu. na hostere sve dead.
po prve dvije ep od obije sezone imaju na yt, ostatak prve sezone mi se jos skida a pustio sam jos juce kad sam vidjeo da je ivana izbacila prevode.
0 0
coa
pretpostavljam da je neki vid parodije, a i da nije, samo zbog ekipe bih pogledao.
sve sto je do sad hansen radio je bila cista zajebancija.
inace, muke sa skidanjem serije... horor... poslije godinu dana sam koristio prajvat traker - za drugu sezonu. na hostere sve dead.
po prve dvije ep od obije sezone imaju na yt, ostatak prve sezone mi se jos skida a pustio sam jos juce kad sam vidjeo da je ivana izbacila prevode.

prve su dvije bile besplatne, ostale su se plaćale.. možda zato nema puno torenata, nisu se ljudi baš oduševili idejom da plaćaju YouTube  ;D
0 0
aham.
moguce da je do popularnosti.
sa serijama wayne i kobra kai nema ni najmanjih problema sa nabavkom. max speed. a i one su sa yt red.
0 0
coa
aham.
moguce da je do popularnosti.
sa serijama wayne i kobra kai nema ni najmanjih problema sa nabavkom. max speed. a i one su sa yt red.

a onda je možda i do Hansena  :hslocked:

štajaznam, meni je on onak' malo naporan, ali serija je baš zanimljiva.. vidjet ćemo kako će se razvijati  ;D
0 0
Posle pogledane prve:razigrano,dinamicno,sarkasticno,kliseima protiv klisea.Bas ovako kratka forma parodije mi sada prija.Preporuka.I hvala na prevodu puno. :smfor (25):
2 0
konacno pogledah prvu.
ovo je fenomenalno. premasilo ocekivanja. rajan krindz fest hansen, kakva kretencina  :smfor (24):
nije haj level komedi ali se vala presmijah, bas dosta blink en' mis fora. ali kraj... ahahahahah, mislim na sitkom dio, uh, oplakao sam.
ode sezona danas ako se sto budem pitao.  ;D
0 0
coa
konacno pogledah prvu.
ovo je fenomenalno. premasilo ocekivanja. rajan krindz fest hansen, kakva kretencina  :smfor (24):
nije haj level komedi ali se vala presmijah, bas dosta blink en' mis fora. ali kraj... ahahahahah, mislim na sitkom dio, uh, oplakao sam.
ode sezona danas ako se sto budem pitao.  ;D

taman prevodim zadnju iz 1. sezone pa ću je okačiti skupa s predzadnjom.. inače, dosad mi je 3. epizoda bila najjača.. vidjet ćeš i sam  :smfor (6):
0 0
heh  ;D
Photo
0 0
coa
heh  ;D
Photo

jeste.. ima još jedan, slavi rođendan.. javi kad pogledaš  :smfor (6):
0 0
fenomenalna treca stvarno, rh nije dobar kao rh pa su morali da kastuju drugog  :sbowing_100-106
a pojavi se i onaj mali nervozni iz the mick.
0 0
coa
fenomenalna treca stvarno, rh nije dobar kao rh pa su morali da kastuju drugog  :sbowing_100-106
a pojavi se i onaj mali nervozni iz the mick.
Spoiler
ali Donald Faison je pobjednik.. njega baš volim.. najjači je kad gađa asistenta daljincima  :smfor (24):
0 0
prva sezona kompletirana  :beer2:
3 0
1. epizoda 2. sezone
Spoiler
novi partner je do jaja - Wood Harris

:000
0 0
vidjeo sam to kad sam skidao sa yt prve dvije ep. s2.
evo se konacno dofatih kompa pa dako se zainatim danas/sjutra.
svaka cas i zafala  (y)
2 0
zavrsih prvu konacno. stvarno sjajno.
umirao sam na kristel bel epizodu, kako je sabila ahahaahhahaha  :sbowing_100-106 , znas li sto elsa...  ;D
dobar i ovaj twist, prvo sto mi je proslo kroz glavu kad sam vidjeo na sto lici krajer kad se pojavio
Spoiler
vidji ga, ka serijski ubica...
ajmo dalje.
1 0
zipa ovo:
Photo
Photo
i takve dvije strave u sred epizode.
haj ho lec go.
1 0
mislim da pandurska verzija avona barksdejla bas preko guzice odradjuje posao. tacno je bio srecan sto je izasao na po epizode.
druga sezona jos bolja, nije lako pofatat sve fore. ali hansen... pa kolko melje coek glava me ponekad zaboli...
ovo je pretesko preves, stvarno svaka ti cas' .
1 0
coa
mislim da pandurska verzija avona barksdejla bas preko guzice odradjuje posao. tacno je bio srecan sto je izasao na po epizode.
druga sezona jos bolja, nije lako pofatat sve fore. ali hansen... pa kolko melje coek glava me ponekad zaboli...
ovo je pretesko preves, stvarno svaka ti cas' .

zaboli glava ponekad i dok ga slušam, ali toliko je simpatičan da prijeđem preko toga.. postavljena 6., po meni jedna od boljih.. samo ću reći - Rob Corddry  :sbowing_100-106

p.s. Avon je toliko lijep da mi uopće ne smeta kako glumi.. mogu ga samo gledati  :hslocked:
1 0
kordri  ;D
jos samo nezaobilazni fred armisen da se pojavi i da zatvaramo krug.
ovaj... ovo je otkazano... aprila last jir...  :smfor (9):
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 32 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (1)

1 član 112 gostiju 306 botova Ukupno: 419

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više