1. Serije
  2. Watchmen

Watchmen

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 515

„Nadzirači“ je serija čija se radnja dešava u alternativnoj, savremenoj stvarnosti u SAD, u kojoj su superheroji prognani zbog svojih nasilnih metoda. Uprkos tome, neki od njih žele da dignu revoluciju, dok drugi pokušavaju da ih spreče.

Godina: 2019.
Mreža: HBO
Žanr: Drama, Kriminalistički, Naučna fantastika i fantazija, Misterija, Akcija i avantura
Glumci: Regina King, Yahya Abdul-Mateen II, Jeremy Irons, Jean Smart, Tom Mison, Jacob Ming-Trent, Andrew Howard, Sara Vickers, Tim Blake Nelson, Don Johnson
Uredio bilja • 15.04.2026. 13:58
Znam dosta ljudi kojima se serija nije dopala ali znam i dosta ljudi koje je serija oduševila. Serija je duhovni nastavak čuvenog stripa Watchmen i ukoliko niste čitali strip ili bar odgledali istoimeni film, ova serija vam može delovati na početku kao totalni idiotizam (mada, ima i onih kojima je nepoznavanje originalnog Watchmena dalo ekstra dimenziju u gledanju serije). Reskirajte i probajte da odgledate.

Sent from my iPhone using Tapatalk
0 0
Meni se lično serija svidela više nego film,mada sam veoma zadovoljan i sa filmom.
Na jedan metaforičan način prikazuje ozbiljna oboljenja čovečanstva danas.
Rasizam,bitku za apsolutnu moć da bi se vladalo a ne da bi se na taj način pomoglo razvoju kompletnog života,političke intrige i nehumani tajni eksperimenti na ljudima u cilju pronalaska najboljeg metoda za manipulaciju i vladanje ljudima.
Sve to,i još mnogo toga, su na veoma zanimljiv i kreativan način upakovali u jedan nestvarni svet super heroja koji su isto tako deo eksperimenta i dok oni veruju da su čuvari i watchmeni i da rade ispravnu i pravednu stvar sve više otkrivaju pravu istinu.
Vredi pogledati i film i seriju,i to upravo ovim redosledom, nažalost stripove nisam čitao ali ko zna možda pronađem vremena u budućnosti, jednom kada odem u penziju da pročitam i stripove na ovu temu
1 0
Pregledala sam Watchmena pri izlasku i nije mi baš sjelo. Pametno je to osmišljeno i snimljeno (očekivano rekla bih od Lindelofa)
ali jednostavno nije mi leglo. Od samih glumaca pa do razvoja radnje iako treba podvući da je gluma na visokom nivou.
Očigledno da nisam za taj koncept watchmena.
0 0
draganson
Meni se lično serija svidela više nego film,mada sam veoma zadovoljan i sa filmom.
I meni takodje. Film mi se mnogo dopao ali je serija još bolja. Izuzetno maštovita i fascinantna. Lindelof je konačno našao pravu meru i vidi se da je obožavalac ovog stripa.

Sent from my iPhone using Tapatalk
1 0
Počeo sam ovo da gledam kad sam video da je nominovano u 26 kategorija za Primetime Emmy Awards 2020. Budući da niti imam preterane afinitete prema ovom žanru, niti sam mrzitelj istog rešio sam da pokušam. Mogu da kažem da mi je serija držala pažnju, gluma je dobra, vidi se da su spucali brdo para.
Može da se gleda, sve u svemu
eto
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,651
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,842
Član 9,458

Online korisnici (1)

1 član 98 gostiju 158 botova Ukupno: 257

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

259

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više