1. Serije
  2. One Lane Bridge

One Lane Bridge

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 520

Tijekom istrage ubojstva u Queenstownu, ambiciozni mladi detektiv ponovno probudi duhovni dar koji će ugroziti njegovu karijeru, život i slučaj.

Godina: 2020.
Mreža: TVNZ 1
Žanr: Drama
Glumci: Dominic Ona-Ariki, Joel Tobeck, Toby Sharpe, Mia Blake, Alison Bruce, Aidee Walker, Nathalie Morris, Sara Wiseman, Jared Turner, Peter McCauley
Uredio bilja • 07.04.2026. 12:21
0 0
Čudna i teska krimi drama iz Novog Zelanda.Zanimljiva bi bila i da
Spoiler
detektiv nema paranormalne sposobnosti,vizije sto je klise za Maore
samo  prikaze spoj anahronog i modernog u zivotu tamosnjih ljudi,NZ je izuzetno lepa zemlja,tako da priroda prikazana u seriji ponekad pravi distrakciju od radnje i glumaca,a sigurno pokazuje da tamo čovek nije dominantan nego uskladjen s njom.Hvala na izboru i prevodu serije.
2 0
Ako se već Dalmatino prihvatio prevođenja ove serije,nema mi druge nego je odgledati.
Odlično majstore i hvala !
0 0
Sezona završena, mene su zeznuli za odgovornu osobu  :smfor (21): I tako sam seriju više doživljavao kao kiwi Broadchurch, nekako mi je više bilo dojmljivije to zatvoreno društvo za došljake i njihovi međusobni odnosi, od samoga zločina. Naravno da mogu to sada reći, kada su me zeznuli :smfor (24):
Spoiler
Btw, serija započinje i završava s gotovo istim kadrom, ali kamera je iz drugog ugla, tako da se pripremite na šok.

Navodno je serija iznimno gledana, a s obzirom na završetak, ne bi me iznenadilo da jednom iskrsne nova sezona, ostalo je još živih mještana :smfor (19):
3 0
Serija se nastavila s drugom sezonom :clapp i tu je sve dobro sto je vidjeno i u prvoj sezoni:misterija,policijski rad,socijalni angazman
Spoiler
borba protiv  "stavljanja reka u cevi",sto imamo i mi ovde  :smfor (9):
.Vrlo dobra gluma a
Spoiler
duhovi koje vidja glavni junak
neke scene fantazi horora su potpuno u skladu sa pricom i ambijentom.Meni ne smeta sporija radnja,naprotiv,pa preporuka,Hvala na prevodu.
1 0
Za sad ne mogu pronaći engleske titlove za 4. i 5. epizodu  :smfor (9):

Našao sam, bit će u dogledno vrijeme  :smfor (21):
1 0
Sezona je zaključena i s prijevodima.

Sve je dobro zaokruženo i ostavljen je prostor za mogući nastavak  :smfor (19):

Hauora /Zdravi bili/!
4 0
dalmatino
Sezona je zaključena i s prijevodima.

Sve je dobro zaokruženo i ostavljen je prostor za mogući nastavak  :smfor (19):

Hauora /Zdravi bili/!
I preporuka za ovu dobru australijsku seriju koja nam sem dramatike,lepog pejzaža,dobre glume prikazuje i verovanja i razlicitost jedne stare kulture.Hvala na prevodima.
0 0
Misliš, novozelandsku  :smfor (21): :smfor (24):
1 0
dalmatino
Misliš, novozelandsku  :smfor (21): :smfor (24):
Moja greska :smfor (9): Bas i ne vole da se izjednacavaju a i nisu  (y)
0 0
sickncool
Dobra serija, gledao sam i bolje ali mozda cu joj pruziti sansu
Oprosti, ali ne razumijem. Gledao si ili ćeš joj pružiti šansu. Pitam, jer se spremam gledati ali sad sam u dvojbi?? :? ?? :? ??
0 0
Upravo sam pocela da gledam seriju i mislim da je odlicna ,pomalo je neobicna zbog tih misterija,njegovog duhovnog dara,a i priroda je prelepa,ne secam se da sam nesto Novozelandsko gledala pa sam projatno iznenadjena.Sve preporuke
0 0
Završen prijevod i 3. sezone. Izgleda mi kao zaokužena priča s prethodne dvije, ali svašta je moguće  ;D :smfor (21):
3 0
Ako liči imalo na Broadchurch, ja je obavezno gledam. Top of the Lake mi ne inače najdraža novozelandska serija krimi, tako da mislim da će biti na sličan fazon. Ne mogu pogriješiti.
0 0
Posto serija i u ovoj trecoj sezoni zadrzava nivo prethodnih ostajem pri onome sto sam vec napisala. Interesntno je da ovde prelaz iz realnosti u svet duhova izgleda veoma prirodno zahvaljujuci dobroj reziji i glumi koji su nas uverljivo uveli u novozelandske mitove, folklor, razlicitost.
Spoiler
Čijie je ono katanac ostao na kraju,sta mislite? Njegov ili naznaka da ce tu uvek biti duhova umrlih kojih se nece osloboditi?
Jos jednom:  hvala na prevodu i prepruka za seriju.
0 0
Malo sam se ulinio, pa mi je duže trebalo, ali nema na čemu.
Spoiler
Što se tiče katanca... ni ja nisam pametan. Možda najava nove sezone ili da će za Arikija tu uvijek biti posla.
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (1)

1 član 109 gostiju 122 botova Ukupno: 232

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

324

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više