1. Serije
  2. Narcos

Narcos

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 523

Hit serija koju su kreirali i producirali Kris Brankato, Karlo Bernard i Dag Miro, smeštena je i snimljena u Kolumbiji, što joj dodatno daje na uverljivosti. Prve dve sezone bazirane su na priči o najvećem narkobosu i krijumčaru Pablu Eskobaru, koji je postao milijarder kroz proizvodnju i distribuciju kokaina, dok se takođe fokusira na Eskobarove interakcije sa ostalim narkobosovima, agentima iz uprave za suzbijanje droge i ostalim suparnicima. Treća sezona nas vodi dalje nakon pada Eskobare i nastavlja da prati agente koji se suprostavljaju porastu zloglasnog Kali kartela. (Izvor:RTS)

Godina: 2015.
Mreža: Netflix
Žanr: biografski, kriminalistički, drama, triler
Glumci: Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Alberto Ammann, Paulina Gaitan, Juan Murcia, Jorge Monterrosa, Damián Alcázar, Francisco Denis, Raúl Méndez, Juan Sebastián Calero, Paulina García, Diego Cataño, Brett Cullen, Julián Díaz, Joanna Christie...
Uredio bilja • 07.04.2026. 10:28
1 0
Serija je apsolutno vrhunska, od prve do poslednje epizode!
Poslednji serijal nešto manje upečatljiv od prethodnih, ali i dalje jako dobar.
Ja sam posebno oduševljen glumcima, čitava ekipa je toliko uživljena u karaktere, i savršeno prenosi emocije, svi su odlični, čak i deca predobro glume!
Ovo morate pogledati.
1 0
Serija je više nego odlična, mada po meni Eskobara diže na viši nivo (dobija odlike povremene dobrice, što svakako nije). III deo je Meksiko i odličan je, mada ako se gleda odmah posle I i II sezone može da deluje slabije.
Nadam se i još nekom nastavku, mada su agenti (filmadžije) koji su tražili lokaciju za snimanje ubijeni, pretpostavlja se od strane tih kartela.
0 0
Nastavka Narcosa ti nema ali imaš dvije sezone Narcos Mexico a poslije toga pogledaj i tri sezone legendarnog El Chapa.
2 0
Odlična serija, pogledao sam je dva puta celu. :D
0 0
Prva liga serija, dinamična, napeta, sve kako treba. Osobno, malo mi je u trećoj falio neki jači glumac ala Wagner Moura (Escobar), ali svejedno je sezona sjajna.
0 0
Serija je stvarno vrhunska, posebno prve dvije sezone, cijeli prikaz tog ambijenta tih godina mi se posebno svidio i iako nisam općenito obožavatelj takve tematike, u ovom slučaju to uopće nije bilo važno, smatram to još kao jedan dodatni plus za samu seriju kad to postigne.
0 0
Odlicna serija,vrhunska gluma,verno prikazano trziste narkotika i njegova dalja distribucija po svetu i borba za prevlast medju kartelima...najavljena je treca sezona serije...
0 0
Mislio sam da je sa drugom sezonom zaokruzena priča, međutim snima se i treća sezona... Feliks Galjardo, kakav lik...
0 0
Ova serija je postavila standarde za dalje serije od špice do radnje  na žalost radnja je išla previše brzo tako da je došla prebrzo do završetka. Svjedoci smo sada da ima mnogo serija sa sličnim sadržajem ali jedni su Narcosi. Malo smo po kući počeli psovati na španjolskom
0 0
Meni je serija odlicna, glumacka podela takodje...Vagner je bas lepo odigrao Eskobara, meni licno prve dve sezone su bile najbolje i bile su dobre akcione scene. Od onog sto znamo iz medija i neta, ja mislim da su lepo docarali seriju.
0 0
Srija Narcos meksiko je po meni još bolja. I prve dve su bile odlične, samo što reče jedan filmski kritičar svi biografski filmovi (i serije) su kao da Vam neko na samom početku romana kaže ko je ubica. Kvalitetet i dramski zapleti su u prve dve sezoe o Eskobaru to delimično otklonili.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (1)

1 član 89 gostiju 143 botova Ukupno: 233

Član

Kat

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više