1. Serije
  2. Das Boot (2018)

Das Boot (2018)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 526

Francuska je okupirana. U-612 je spreman za svoje prvo putovanje. Kalus Hofman javlja se na dužnost kao novi kapetan. U međuvremenu, Simon Štraser počinje da radi kao prevodilac za Nemačku mornaricu.

Godina: 2018.
Mreža: Sky Deutschland
Žanr: drama, ratni
Glumci: Tom Wlaschiha, Leonard Scheicher, Franz Dinda, Thierry Frémont, Fleur Geffrier, Robert Stadlober, Julius Feldmeier, Marvin Linke, Joachim Foerster, Leon Lukas Blaschke, Pit Bukowski, Rainer Bock, Stefan Konarske, Rick Okon, Philip Birnstiel, Rafael Gareisen, Vicky Krieps, August Wittgenstein, Vincent Kartheiser, Olivier Chantreau, Lizzy Caplan, Ben Münchow, Leonard Kunz, Felix Prochaska, Leonard Hohm, Clemens Schick, Paul Bartel, Joseph Konrad Bundschuh, Oskar Bökelmann, Sebastian Hülk, Florian Kroop, Béla Gábor Lenz, Martin Schnippa, Anton Spieker, Vincent Zur Linden, Klaus Steinbacher, Grégory Gatignol, Rochelle Neil, Lou Lambrecht, Merlin Rose...
Uredio bilja • 02.04.2026. 14:38
5 0
Hvala, sada ću imati malo mira u kući  :smfor (19):
4 0
Uh, ovo mi je odlična serija, odgledao sam svih 8 epizoda u jednom danu. Fenomenalna produkcija, odlični glumci, zanimljiva radnja. Jedva čekam drugu sezonu
2 0
Prvo da se zahvalim prevodiocu, na brzom prevodjenju i odličnom prevodu.
Druga sezona je odlicno uradjena, mada mi nije jasno što već na početku gine po meni odličan lik žene koja radi u gestapou, ali ...
U ovoj sezoni je veći akcenat dat na samo more i podmornicu što je i tema serije.
Nadam se da će biti i treće sezone.
2 0
Hvala faks. Sync od Commandoguru paše i za izdanje das.boot.2018.s02e01.german.2160p.webrip.x265-ctfoh. Ostale se moraju sync. Podignute su na UL.
2 0
Pocela sam da gledam ,negde sam na pola prve sezone i za sada mi se dopada.Prica je zanimljiva,brzo ide i dobro je sto se smenjuju prica iz podmornice i prica iz grada,sa Nemcima koji su stacionirani u gradu i Francuzima koji tu zive.
0 0
Evo i poslednje. Odlična sezona.  :beer2:
2 0
Serija je ODLICNA.Pretpostavljam da ce biti i trece sezone,jer je zavrsena da moze da se nastavi,ali ne znam tacno jer nisam citala ove dve knjige po kojima je radjena.U ovoj drugoj sezoni vise radnje se dogadja u podmornicama,ali cak i meni kao zenskoj personi to ne smeta,nije dosadno .Glumci su svi odlicni,a Forster je odigrao savrseno ulogu Nemackog policijskog inspektora.Gledati obavezno.
0 0
Odlična serija, obavezno pogledati. Planirana je i treća sezona za jesen 2021 ali zbog pandemije sve je odloženo pa je sudbina serije nepoznata
0 0
Svi kažu odlična, ali meni ipak samo vrlo dobra i to iz jednog razloga.
Serija ima premalo akcije, očekivao više borbi pogotovo razarači kontra podmornice.
Ali kad nakon serije pogledate film Greyhound pun takve akcije, onda sve skupa u paketu daje odličnu ocjenu.
0 0
Dobra serija, pogotovo sa originalnim audiom. Ne mogu reci da je bolja od prvog serijala iz 80tih ali def je u istom rangu!
0 0
Odlična serija, van klišea o II sv.ratu. Dobrodošla i za učenje nemačkog jezika.
0 0
godm
Svi kažu odlična, ali meni ipak samo vrlo dobra i to iz jednog razloga.
Serija ima premalo akcije, očekivao više borbi pogotovo razarači kontra podmornice.
Ali kad nakon serije pogledate film Greyhound pun takve akcije, onda sve skupa u paketu daje odličnu ocjenu.
Meni se baš zbog toga i svidja što nije vezana samo za podmornicu i dogadjaje u njoj i oko nje,već što ima i drugih uporednih priča.Završavam prvu sezonu i oduševljen sam serijom.Sve je na svom mestu,likovi radnja.gluma,režija...
Najiskrenija preporuka za gledanje.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,463

Online korisnici (2)

2 člana 236 gostiju 84 botova Ukupno: 322

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više