1. Serije
  2. I Know This Much Is True

I Know This Much Is True

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 537

Dobitnik Emija Mark Rafalo tumači likove jednojajčanih blizanaca, Dominika i Tomasa Berdsija, u ovoj šestodelnoj drami u adaptaciji i režiji Dereka Sijanfransa. Paralelno prateći njihove živote, ova porodična saga predstavlja neverovatnu priču o izdaji, žrtvi i oproštaju, smeštenu u Ameriku 20. veka. Gledaćemo Dominika i Tomasa u različitim periodima njihovog života, počevši od njihove sadašnjice koja se odvija tokom 1990-ih kad oba brata ulaze u srednje doba, i vraćajući se na njihovo odrastanje kroz Dominikovo sećanje.
izvor: Domino

Godina: 2020.
Mreža: HBO
Žanr: drama, mini serija
Glumci: Mark Ruffalo, John Procaccino, Rob Huebel, Gabe Fazio, Kathryn Hahn, Melissa Leo, Rosie O'Donnell, Archie Panjabi...
Uredio bilja • 04.04.2026. 15:09
Ovo je baš fenomenalna serija, doduše tema serije je stvarno teška i meni je bila dosta uznemirijuća, ali ne može bolje od ovoga da se prikaže i pojasni kakav je to osećaj i kakve su to emocije kada postoji takav život. Mark Ruffalo je maestralno odigrao, a zajedno uz njega i ostali deo ekipe. Nisam do kraja odgledao, a nadam se da će biti nekog svetla na kraju tunela ...
0 0
Ocjena 10/10. Neznam kako im je uspjelo snimiti tako zanimljivu seriju sa tako jednostalnom i usporenom radnjom.
0 0
Odlična mini serija. Svi likovi imaju svoje duhove iz prošlosti. Ko voli dramu, ne treba da propusti.
B.
0 0
Mislim da je ovo najteža serija koju sam pogledao. Obiluje mučnim detaljima i divim se glavnom glumcu kako je uspio utjeloviti 2 toliko različita lika.Od mene preporuka svima koji vole dramu.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 398 gostiju 103 botova Ukupno: 501

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više