1. Serije
  2. The Five

The Five

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 25

Nekad su bili nerazdvojna petorka, a onda je najmlađi od njih nestao. Posle 20 godina nalaze njegov DNK u hotelskoj sobi ubijene devojke. Sada su i ostali prinuđeni da se prisete prošlosti i događaja iz tog dana u šumi.

Godina: 2016.
Mreža:Sky1
Žanr: triler, kriminalistički
Glumci: Tom Cullen, O. T. Fagbenle, Lee Ingleby, Sarah Solemani, Hannah Arterton, Lee Boardman
Uredio bilja • 10.04.2026. 13:07
Ovo mi se čini dobrom serijom...
biljo nadam se da se budeš uhvatila titlova za ovo  :hslocked:
0 0
Biće, biće, Joka.  ;)
bilja
Biće, biće, Joka.  ;)
:smfor (27): :bananaparty:
0 0
Josip
bilja
Biće, biće, Joka.  ;)
:smfor (27): :bananaparty:

dobit ću epi napad od ovih banana ;D
0 0
Ajde da napišem jednu od prvih recenzija ako ne i prvu za seriju na ovom forumu... naravno ne očekujte od mene recenziju tipa Muldera hehehe on je ipak profesionalac  ;D
Pogledao pilot i mogu reći da nije loš... obećava
Radnja možda malo prebrza ali može se ispratit...
Pojava Radeta Šerbeđije mi je uvijek drago vidjeti
Spoiler
Definitivno svako iz četvorke ima neku svoju tajnu o nestanku malog Jessija
0 0
Ajde kada nitko neće opet ću ja hahaha...
naime pogledao i drugu epizodu i moram reći da mi je bolja od pilota
priča kreće u više smjerova i to će biti zanimljivo za ispratit... nadam se samo da scenaristi neće nešto da zabrljaju
Definitivno sam bio u pravu kad sam rekao
Spoiler
da su svi nekako odgovorni za nestanak maloga... i definitivno jeziva scena kada one klinke vrište u studiju a ne čuje ih se...
BTW.: hvala biljo za odlične titlove  :zivili:
0 0
Drago mi je da ti se sviđa, Joka. Svaka epizoda je bolja od prethodne, a i dinamičnija.  (y)
Prevela sam i treću epizodu i započela četrvrtu, samo da obradim i doteram cps i postavljam je.  ;)
bilja
Drago mi je da ti se sviđa, Joka. Svaka epizoda je bolja od prethodne, a i dinamičnija.  (y)
Prevela sam i treću epizodu i započela četrvrtu, samo da obradim i doteram cps i postavljam je.  ;)
onda sam nestrpljiv... jedva čekam  :thankyou2:
0 0
Prevedena je i 5. epizoda.  ;)
bilja
Prevedena je i 5. epizoda.  ;)
:smfor (27):
0 0
Prevedena je 6. epizoda. :)
Prevedena je cela serija.  :happy2:
Ako volite krimiće, gledajte, super je.  :smfor (26):
Nisam neki ljubitelj krimi serija, ali ova mi je legla kao budali šamar. Sabio sam je u dva dana (tačnije tri), kao defanzivnu fudbalsku formaciju: 5-4-1.  ;D
Šta na kraju reći, a ne spojlerisati. Sve odlično uklopljeno, gomila tragova koji se pojavljuju u svakoj epizodi, i na kraju se sve ukopi. Maestralno.  clapp
Zamerka mi je jedino na atmosferu, morala je biti mračnija. S obzirom da je snimana u Engleskoj kiša bi dosta pomogla.
Hvala, Biljo.  :smfor (25):
0 0
Sad ste me zainteresovali , moram i ja da odgledam , samo se nadam da ce titlovi odgovarati za 720p verziju epizoda , nekako sam navikao da gledam u HD kvalitetu.
0 0
Nema na čemu, Fakse, drago mi je da ti se dopala Petorka.  :smfor (26):
Kad ti sledeći put dođe da pogledaš krimi seriju, preporučujem ti Keterinški incident, ja je zovem australijskim Twin Peaksom.  :)
UploaderBD, sigurna sam da titlovi za The Five odgovaraju i za verziju od 720p.
Hoću. Vidim da je pred kraj. Strpeti se ili krenuti odmah?  :smfor (19):
0 0
Ima još samo jedna do kraja, 7. je izašla, ali čekam transkript da počnem, pa ipak još malo sačekaj. :)

Još jedna serija koju sam ,na moju veliku sreću, našla na TDDC forumu  ;D .

Sjajna !... dinamična, sa puno detalja.
Ono što mi se baš svidelo, a Faksu nije  ;D , je to što atmosfera nije bila mračna - ona je odlično upotpunila i pratila  glavnu nit serije, a to je divna i topla priča o prijateljstvu, nadi, ljubavi..ona je  akcentovala pozitivnost koja se prožimala kroz sve epizode .

Drago mi je da se još neko sa ovih prostora pojavio u njoj, osim Šerbedžije ,a to je Dragan Mićanović  koji je glumio mladog Marosija.

Hvala Biljo na odličnim titlovima.
Topla preporuka !
3 0
zap666
e a sad hvala tebi sto je podize iz mrtvih :-) ja nikad ranije nisam cuo za ovu seriju. skinuta i prati se. za sada  (y). ko zna koliko takvih serija jos cuci ovde. :smfor (9):

thx

Pa to valjda i jeste cilj foruma, da se čita, istražuje...

Verujem da su serije, koje su ovde prevedene, većinom kvalitetne (čim su se ljudi iz TDDC potrudili da ih prevedu ) ,samo je stvar ukusa ili trenutne  inspiracije "šta odabrati"  i zato mislim da treba postovati na forumu kako bi se te serije i dalje gledale...izvlačiti ih "na videlo" (ograđujem se sa "verujem" jer nisam, niti ću moći pogledati sve, ali sve ono što sam ovde našla, pročitala kao preporuku - mi je bilo baš baš dobro ).

Ujedno bih iskoristila priliku da se zahvalim TDDC ekipi kako na sjajnim prevodima tako i na odličnom sajtu i  forumu . :smfor (25):

3 0
Solidna ekranizacija harlana cobena, iako ne mogu teći da me oduševila. Inače volim citati cobena i po zapletima je možda i najbolji suvremeni pisac krimića. Njegov problem je sto obzirom na nevjerojatne, a ujedno i jako napete zaplete, kraj često bude blago razočaranje. Ocjena serije 6.5/10
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 22 gostiju 133 botova Ukupno: 156

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više