1. Serije
  2. Mare of Easttown

Mare of Easttown

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 586

Detektivka u malome gradiću u Pennsylvaniji istražuje ubojstvo dok se njen privatni život raspada.

Godina: 2021.
Mreža: HBO
Žanr: kriminalistički, drama, misterija
Glumci: Kate Winslet, Justin Hurtt-Dunkley, Cameron Mann, Jack Mulhern, Izzy King, Joe Tippett
Uredio bilja • 05.04.2026. 15:59
3 0
Odlična serija, možda i najbolja ove godine. za razliku od netflixovih štancanja par serija na tjedan, hbo "više" napravi sa par serija u godinu dana
1 0
Serija je odlicna,a Kejt otkida kako glumi,e sad da li je bas najbolja ove godine videcemo ima jos vremena.
1 0
Dobra serija najvise zahvaljujuci Kejt koja je stvarno odglumila fenomenalno.Zamrsena triler serija u kojoj nisam uspeo da pogodim ko je ubica pa zbog toga od mene dobija i visoku ocenu.
0 0
Završili seriju žena i ja i moram priznati da mi je ovo najbliže kvaliteti True Detectiva S01 što sam do sad gledao. Serija je stvarno odlična i svakako preporučam da pogledate.
0 0
Odlicna serija,Kejt je kao nekad,godine cine svoje ali i dalje briljira....
0 0
DOKILE
Odlicna serija,Kejt je kao nekad,godine cine svoje ali i dalje briljira....

Kad je netko Kate Winslet ili Kate Blanchet ili Kate... :) da ne nabrajam, kvaliteta je zagarantirana. Pritom godine čine svoje, naravno, uglavnom u fizičkom izgledu, ali znanje je znanje a s godinama sve je veće. Primjeri Judy Dench, Helen Mirren i brojnih drugih to zorno pokazuju. I za kraj priklanjam se onima koji kažu da se radi o odličnoj seriji. Možda i najboljoj ove godine, ali ne samo u ovoj. Jer zadnjih godina serija takve kvalitete je znatno manje, pa ovakvi biseri dobro dođu. Hvala Stipe na finim prijevodima.
6 0
Odlična serija,odlična gluma malo vuče na True Detective prvu sezonu. Možda i najbolja serija 2021. godine.
0 0
Jedna od onih serija koje će vremenom preći u klasik.
O Kate su svi već sve rekli, ja bih samo posebno naglasio
da je ovo manje triler a više drama, tj DRAMA, što je,
barem meni, pluščina samo takva  :smfor (26):

(na IMDB-u kad u nekom komentaru pročitam "boring"
moje moždane vijuge to nekako uvijek pretvore u
"interesting" iz neznam kog razloga...)
1 0
Kate Winslet spada u uski krug meni omiljenih glumica i ne sjećam se da sam je ikad gledao u nečem lošem. Mare of Easttown nisam gledao iako je dugo imam u kolekciji. Bilo je za to puno osobnih razloga koji su me ometali. Nešto od toga se popravilo pa ću sada ponovno, s guštom, pogledati jednu od tri velike Kate.  :clapp :clapp :clapp
3 0
Definitivno moraš pogledati, ovo je po mom skromnom sudu
najbolja uloga i najbolja gluma Kate Winslet..
Jedna trivija, radnja se odvija u jednom malom mjestašcu
u Americi, gdje se govori nekim svojim tipičnim narječjem,
kao nigdje drugdje u Americi, a glumci su naravno došli odasvud,
i Kate je forsirala svih da nauče taj dijalekt i u seriji se služe
njime, što glumcima i nije bilo baš lako, ali kad Kate nešto kaže...  :smfor (19):
Naravno, mi to ne možemo osjetiti niti čuti, ali nteresantno je znati,
a i govori o tome kakav je Kate fanatik kad se radi o samom snimanju...
2 0
Odlična serija. Kate Winslet u najboljem izdanju. Serija je sasvim sigurno u rangu prve sezone True Detective. Preporuka.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 428 gostiju 105 botova Ukupno: 533

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više