Alice Ginor je filmska redateljica čija karijera tone pod pritiskom djece koju treba odgajati i muža poznatog i cijenjenog glumca. Slučajan susret u vlaku s mladom Sophie, talentiranom scenaristicom koja traži "mjesto pod suncem" mijenja joj život. Sophie se predstavlja kao Aliceina obožavateljica, koja se navodno nada kako će Alice jednom režirati film po njenom scenariju. Sophiein talent, mladost i erupcija seksualnosti uzbuđuju Alice koja postaje opsesivna i uvodi je u svoj profesionalni, obiteljski i seksualni život. Iako se to čini svjesnim izborom, Alice je uvučena u Sophiein mračni i destruktivni svijet, a kako radnja napreduje, više nije jasno, tko uzima a tko daje i tko će koga voditi kobnom kraju. Ovaj izraelski psihološki, mračni triler o ženskom Faustu podijelio je gledatelje na obožavaoce i mrzitelje serije. Kao i uvijek.
Godina: 2020.
Mreža: HOT3
Žanr: Drama
Glumci: Ayelet Zurer, Lihi Kornowski, Gal Toren, Yossi Marshak, Shai Avivi, Iris Bahr, Dor Harari
Uredio bilja • 05.04.2026.
15:32
If two people always agree, one of them is unnecessary
2
0

Srećom vidio sam da je greška u nazivu
ali to im baš ne ide lako.

sve je moguće. Nadajmo se ipak da nije tako. Za sada od mene pohvale, uz dodatak da me Lihi Kornowski sve više oduševljava. Tko zna gdje će ona završiti. Za sad, za nju,
Ja sam zbog recenzija bio malo sumnjičav misleći da će zbrljati na samom kraju tj. da neće biti logike, ali da, ispalo je tako da treba razlučiti maštu od stvarnosti. I drugo, izgleda da je moguć nastavak, makar su Izraelci poznati po tome da se teško odlučuju za nastavke. No, u današnje vrijeme gomile loših serija svašta je moguće. Mene je, da ponovim još jednom, oduševila gluma obje glumice koje nose seriju. Bilo je i obrnutih slučajeva (lošija uloga - ne nužno loša gluma), no to je gotovo u zoni osobnih utisaka.