Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Ozark

Ozark

1 gost trenutno čita ovu temu.
Show 609

Marty Byrde (Jason Bateman) izgleda kao prosječan čovjek. Ima ženu (Laura Linney), dvoje djece (Sofia Hublitz i Skylar Gaertner), i stalni posao kao financijski savjetnik. Međutim, tajno je prao novac za meksički kartel narkotika, a kada se njegova veza s njima pogorša, Marty odluči da premjesti sebe i svoju obitelj u Missouri Ozarks kako bi pokušao razriješiti ovu situaciju.

Godina: 2017.
Mreža: Netflix
Žanr: kriminalistički, drama
Glumci: Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
1 0
Kompletirano.
4 0
Ovo je prvi dio zadnje sezone. Bit će još 7 epizoda.
2 0
Jedna od boljih serija koje gledam.
Drži kontinuitet i kvalitete i radnje!
0 0
Jason Bateman u ozbiljnoj ulozi? U početku sam sumnjao, ali potpuno me razuvjerio. Meni najbolja serija koju sam pogledao u zadnje 2 godine... Razuvjerite me, ponudite mi alternativu.  ;D
E da, Julia Garner u ulozi Ruth? Odlična!!!
0 0
Je li itko pogledao do kraja, čujem nešto da su usrali kraj serije.. šteta ako je istina.
0 0
linus
Jason Bateman u ozbiljnoj ulozi? U početku sam sumnjao, ali potpuno me razuvjerio. Meni najbolja serija koju sam pogledao u zadnje 2 godine... Razuvjerite me, ponudite mi alternativu.  ;D
E da, Julia Garner u ulozi Ruth? Odlična!!!

Alternativa:
https://www.imdb.com/title/tt10517426/?ref_=nv_sr_srsg_0

eto
1 0
SubsMasta
Je li itko pogledao do kraja, čujem nešto da su usrali kraj serije.. šteta ako je istina.
Ja sam pogledao. Gledao sam seriju od samoga početka i bila mi je odlična, ali kraj mi se nije svidio.
Spoiler
Kraj jako podsijeća na kraj Dextera, čak su i nevrijeme ubacili. Tamo je umrla Debra, ovdje Ruth i to je kao dovoljno. Po meni netko je trebao biti ubijen od njih dvoje (vjerovatno Wendy), jer ovako ispada, nakon svih sranja što su radili, sve je super i u redu. Nešto kao što je W.White ubijen u Breaking Badu, a Jessi je preživio. Ovako bi mogli imati za par godina još jednu sezonu, koja će služiti samo da se njih ubije, isto ćemu je služila zadnja sezona Dextera.
0 0
Konačno pogledao, nakon puno preporuka. Prve dvije sezone odlične. Ne baš Breaking Bad, ali niti previše daleko od nje. Kasnije su se dosta razvodnili i počeli silovati početnu genijalnu ideju, ali i dalje odlična serija.
1 0
Pogledao.
Kraj me nije odusevio mada serija vredi definitivno.
Pogotovo prve 2 sezone.
0 0
Za mene, jedna od najboljih serija ikada. Kad pomislim na Netflix, pomislim na Ozark. U pocetku me podsetilo na Narkos, sa onim meksickim kartelom. Posle sam shvatio da je Narkos na steriodima. Odlicna ideja, sa dosta šokantnih i neočekivanih obrta.
1 0
Serija koja te drži na ivici stolice od prve do poslednje epizode. Marty i Wendy Byrde su fascinantni – obični ljudi u totalno nemogućim situacijama, a sve rade hladnokrvno i proračunato. Volim kako serija balansira između napetosti i porodične drame, a likovi stalno prave izbore koji te iznenade. Atmosfera je mračna i realistična, a svaki zaplet nosi taj osećaj da bi sve moglo da pukne u bilo kojem trenutku.
0 0
Odzark drzi od prve do zadnje da trepnut ne smijes?
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
coa
Odzark drzi od prve do zadnje da trepnut ne smijes?
Ne sjecam se da sam s takvim uzitkom gledao Ozark. Serija je ok, ali nista specijalno. Mislim da zadnju sezonu nisam ni odgledao...
Hasta la vista
1 0
Serija kao serija je generalno dobra. Ima svojih uspona i padova, ali sa vecinom cu se sloziti da su prve dve sezone maestralne, posle toga je sve "idi mi dodji mi", a posebno kraj, koji je vecinu kao i mene razocarao.
Nego, neko je gore predlozio alternativu "Our Boys" koja mi je zapela za oba oka i to cu morati pogledati. Volim serije kada su stvarno radjene prema istinitom dogadjaju.
Photo
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 23 gostiju 5 botova Ukupno: 29

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

39

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.