1. Serije
  2. Glee

Glee

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Photo
" Don't Stop Believin' "

Grupa ambicioznih nepopularnih učenika pokušava pobjeći okrutnoj stvarnosti srednje škole učlanjenjem u glee klub, gdje ih bodri uvijek raspoloženi g. Schuester (Matthew Morrison). Volite li tinejdžersku spiku, glazbu i happy end na kraju svake epizode, ova je serija idealna za vas.

Godina: (2009. - 2015.)
Mreža: @FOX
Žanr: komedija, mjuzikl, drama
Glumci: @ChrisColfer, @JaneLynch, @KevinMcHale, @LeaMichele, @MatthewMorrison, @JennaUshkowitz
Istaknute nagrade: 4 Emmy nagrade, Zlatni globus za najbolju televizijsku seriju (mjuzikl/komedija) 2009.
Don't Stop Believin'...
1 0
Ivane, gledao si?!
0 0
prvih par sezona dok je bila stara ekipa :D
0 0
Ivan
prvih par sezona dok je bila stara ekipa :D

jedan od rijetkih, obično svi pljuju seriju.. a meni je baš bila zakon  :hslocked:
0 0
Malo sam navatao na tv. Upalo mi je u oči jako dobra ta kako bi rekao muzićka produkcija. Ono pevanje koreografija.. jako visok nivo.
0 0
Bon
Malo sam navatao na tv. Upalo mi je u oči jako dobra ta kako bi rekao muzićka produkcija. Ono pevanje koreografija.. jako visok nivo.

ma serija je inače smeće, ali što pevaju..... ko slavuji  :smfor (19):
0 0
Photo
0 0
hear, hear  :bear3:
0 0
Mislim da je jako važno spomenuti što je kumovalo naglom padu kvalitete nakon treće sezone Gleeja, a to je tvorac Ryan Murphy. Murphy je inače poznat po 3 stvari:
1. odličnim idejama,
2. gubljenju interesa i napuštanju projekata nakon par sezona,
3. demoniziranju glumaca u svojim serijama.

Pročitajte malo o njemu ako vas interesira, ima svega. Čovjek je demonizirao Chrisa Colfera i Diannu Agron. Talentiran ali jako čudan. Glee mu nikad neću zaboraviti, odličnu seriju je jednostavno napustio zbog Američke horror priče. Zadnji čavao u lijes Gleeja bila iznenadna smrt Coreya Monteitha. Serija koja je već tada bila na klimavim nogama nije se mogla oporaviti od naglog šoka i paničnog nadopisivanja epizoda.

1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 386 gostiju 107 botova Ukupno: 493

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više