Još jedna velška serija, napravljena na njihov način. Odlična glumačka ekipa, solidan scenarij i režija, garancija su još jednog krasnog, kratkog krimi serijala. Ela Roberts je nestala prije 18 godina, ubojica je kažnjen, ali nikad nije rekao gdje je tijelo. Novinarka Cat Donato vraća se u rodni grad da otkrije što se točno dogodilo s njenom najboljom prijateljicom.
Godina: 2022.
Mreža: S4C
Žanr: Drama
Glumci: Joanna Scanlan, Iwan Rheon, Alexandra Roach, Sian Reese-Williams, Mark Lewis Jones, Nia Roberts, Robert Glenister, Annes Elwy
Uredio bilja • 16.04.2026.
13:21
If two people always agree, one of them is unnecessary
2
0
Prva epizoda je prevedena, a i druga se bliži kraju. Ukratko, za mene će to biti još jedna poslastica, jer je prevodim slušajući velški, ali će biti prilagođena za britansku verziju, jer je do nje lakše doći.
Kako sam od Velšana i očekivao. Nadam se i vjerujem da će se nastaviti u istom stilu. Dakle, kratko i slatko. Tko hoće nek uživa. Tko hoće čekati, neka čeka. Ostale su još 4. epizode. 1. i 2. su na raspolaganju.
malo mi je bežao titl ali sam uspela da pohvatam "sve konce" jer postoje fine pauze između scena sa dijalozima.