1. Serije
  2. La Brea

La Brea

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 639

Epska avantura počinje kada se ogromna vrtača otvori usred Los Anđelesa, na mestu katranskih jama, poznatih kao La Brea, i Bulevara Vilšir, i povuče stotine ljudi, vozila i zgrada (uključujući jedinstveni Petersen Automotive Museum) u mračne dubine.

Oni koji su preživeli pad nalaze se u misterioznom i opasnom drevnom svetu, gde moraju da se udruže kako bi opstali. U međuvremenu, ostatak sveta očajnički pokušava da shvati šta se dogodilo. U potrazi za odgovorima, porodica Haris, razdvojena ovom nesrećom, moraće da otkrije tajne neobjašnjivog događaja, kako bi ponovo bila zajedno. Ponor i iznenadna pojava Teratornisa, izumrlih ptica grabljivica tokom poslednjeg ledenog doba, privukli su pažnju Ministarstva za unutrašnju bezbednost SAD, čiji pripadnici proučavaju sličan događaj koji se odigrao u pustinji Mohave.

Kako radnja napreduje, istražitelji shvataju da vrtače predstavljaju privremeni portal na istu lokaciju pre 10.000 godina. U međuvremenu, preživeli se bore da pronađu put nazad kroz portal, pre nego što se zatvori. (izvor:wikipedia)

Godina: 2021.
Mreža: NBC
Žanr: drama, fantazija, misterija, naučna fantastika
Glumci: Eoin Macken, Chiké Okonkwo, Zyra Gorecki, Jack Martin, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney
0 0
Gledala sam prvu sezonu i meni osobno pošto volim takve serije je ok.
2 sezona čeka da ju pogledam, no ne mogu reći da me pretjerano oduševila. Volim takvu tematiku i zato mi je na listi..

Ako volite SF serije, ova bi vam se mogla svidjeti.
U njoj imate raznih misterioznih događanja koja bi vam se mogla svidjeti.

Da sam oduševljena, nisam. No serija je gledljiva..
0 0
Prilično isklišeizirano, glumačka ekipa neuvjerljiva,
predvidljivo, sladunjavo... i ja odgledao prvu sezonu
lijepo do kraja, i lijepo se zabavio...
Treba ponekad malo i mozak na pašu  ;D
0 0
La Brea mi je bila zanimljiva zbog te ideje, ogroman krater se otvori usred Los Anđelesa i ljudi upadnu u neki praistorijski svet. Nije savršena, ali ako volite avanture i misterije, može da drži pažnju. Ima i trenutaka koji su smešni ili preterani, ali baš zbog toga deluje zabavno.

Inače jedna zanimljivost, negde sam pročitao, da je serija je snimana u Australiji, iako se radnja dešava u Americi, pa su morali posebno da vode računa da ne snime drveće i biljke koje ne rastu u Kaliforniji!
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 383 gostiju 107 botova Ukupno: 490

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više