1. Serije
  2. Picket Fences

Picket Fences

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 675

Picket Fences je pratio živote stanovnika malog grada Rima u Viskonsinu, gde su se dešavale čudne stvari. Krave koje rađaju ljudske bebe, gomila ljudi koji se pojavljuju mrtvi u zamrzivačima, učitelji koji menjaju pol, gradonačelnici koji spontano sagorevaju...
Jedna od mojih omiljenih serija iz 90-ih godina sa veoma živopisnim likovima i mnoštvom tema kontroverznih za tu deceniju.

Godina: 1992. - 1996.
Mreža: CBS
Žanr: drama, komedija
Glumci: Tom Skerritt, Kathy Baker, Costas Mandylor, Lauren Holly, Holly Marie Combs, Justin Shenkarow, Adam Wylie, Fyvush Finkel
Hvala Biljo! Picket Fences - prijevodi bi mogli, a bogami i trebali oživjeti pritok novih materijala, kojih što iz objektivnih a sigurno i subjektivnih razloga nije bilo gotovo mjesec dana. Predugo. Ja ću to svakako pogledati kad stignu svi Biljini prijevodi. Da se malo vratim u doba kad sam i sam bio recimo mlad. :) Odlični glumci i kontroverze prisutne u sadržaju pravi su razlog da se to pogleda. Priznajem, nisam ranije gledao ovu seriju, pa ću to sada ispraviti.  :smfor (25): :smfor (25): :smfor (25):
2 0
Zadovoljna sam početkom: dopadljivi likovi, malo humora, dosta ironije, malo drame i krimica. Sve to uz  liberalne svetonazore o zivotu. Vrlo aktuelno.
Hvala puno na  prevodu  :smfor (26): :smfor (25):
1 0
Kasnije je sve još zanimljivije. Najiritantniji likovi postanu najomiljeniji, a humora i ironije bude na pretek. Kao likovi se posebno ističu sudija Boun i advokat Vambo. I naravno, Džini. Šteta što ih više nema među živima, odlično su glumili.
Uživajte!  :)
Sjajne serije su bile tih 90-ih, a Rome podseca na Cicely po svojim živopisnim likovima  ;D
2 0
bebapecic
Sjajne serije su bile tih 90-ih, a Rome podseca na Cicely po svojim živopisnim likovima  ;D
Da, zato me je serija i privukla da je gledam i prevodim. Malo Twin Peaksa, malo Northern Exposure...
Zaboravih da spomenem patologa Kartera. Svaka scena sa njim je luda.  ;D
Iz dana u dan me obradujete novim prevodom ove lepe, čudne i svakako provokativne serije. Bila je ispred svog vremena ,ali izgleda za neke i ispred danasnjeg: ove godine više  gledalaca smatra da je negativno sto se liberalno misljenje smatra jedino mudrim izborom u seriji?! Izgleda da je svet zakoracio ..unazad :smfor (9):
3 0
Prevedena je prva sezona. Za vas koji gledate seriju, da znate da ću prevoditi i drugu sezonu, ali zbog manjka slobodnog vremena, neće to biti tako brzo.
Ako neko tek planira da gleda, uživajte!  :smfor (26):
Hvala na proslim i buducim prevodima :clapp :beer2:
3 0
I druga sezona je dobra:zanimljivi likovi, dobra gluma i teme su za ono vreme( negde i sadasnje) izazovne.Sve to prikazano uz humor(Vimbo,sudija) i dobru pricu. Preporuka za dramu koja ne opterecuje a intrigira. Hvala puno na prevodu  :smfor (26):
2 0
Picket Fences mi je bila zanimljiva mešavina porodične drame i misterije, smeštena u naizgled miran gradić u kojem se stalno dešavaju čudne i neobične stvari. Sviđa mi se kako serija kombinuje svakodnevne probleme sa temama koje te nateraju da razmisliš, ali i kako prikazuje ljude sa svim njihovim slabostima i vrednostima.
1 0
Sad kad je kraj druge sezone ove lepe, zivotne serije( uz koju sam se odmarala od ovih novih tako ekspanzivnih, bucnih i po svaku cenu "neobicnih" serija) mogu jos jednom da zahvalim na izboru i prevodu :beer2:
1 0
Drago mi je da uživate u seriji, Bebo. I ja sam je ponovo svrstala u listu najdražih, ne samo iz 90-ih, već inače.  :)

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,461

Online korisnici (1)

1 član 163 gostiju 42 botova Ukupno: 206

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više