1. Serije
  2. Vera

Vera

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 686

U seriji snimljenoj prema romanima slavne Ann Cleeves Brenda Blethyn igra višu inspektoricu Veru Stanhope. Serija kombinira prelijepo snimljene krajolike i napetu atmosferu, a u svakoj intrigantnoj priči pratimo i Verinu unutarnju borbu u kojoj otkriva skrivene istine o svojoj prošlosti koje prijete da joj zauvijek promijene život.

Godina: 2011.
Mreža: ITV
Žanr: kriminalistički, drama, misterija
Glumci: Brenda Blethyn, Jon Morrison, Riley Jones, Kenny Doughty, Ibinabo Jack, David Leon
Evo sam dodao 12. i 13. sezonu čuvene Vere(Brenda Blethyn). Prijevodi su nepoznatog autora a ja sam ih malo doradio, obradio i prilagodio za gledanje. Prvih 11 sezona imate kojekuda naći, ali ovih nema nigdje. Dok se netko ne dosjeti vragu pa pronađe ta djela nepoznatog autora. Za one koji ne znaju ništa ili malo o Veri, evo nešto natuknica. Svaka epizoda je priča(film) za sebe i nema poveznica izuzev likova. Oni su stalni iako se zbog raznih razloga (uglavnom tužnih) poneki lik promjeni. Priče su odlične rađene poznatim manirom BBC, super glumci, što se od Britanaca i očekuje. Svakako odlične priče za zabavu posebno stoga što se ne treba željno iščekivati nastavak, jer ga i nema. Dođe nova priča i to je to. Drugim riječima, zabavit će vas, a neće vas uzrujavati. Nazdravlje svima koji će je pogledati. I da, za kraj, gotovo je svejedno koju verziju nađete, titlovi odgovaraju velikom broju različitih verzija.  :bear3:
5 0
Volimo i seriju i glavnu glumicu ;D.  malo prilagodjena modernim trendovima evo je traje od 2011.
Hvala na izboru i prevodu.
2 0
bebapecic
Volimo i seriju i glavnu glumicu ;D.  malo prilagodjena modernim trendovima evo je traje od 2011.
Hvala na izboru i prevodu.
Hvala ti Beba, ali nisam ja prevoditelj. Samo sam malo obradio i presložio tekstove nepoznatog majstora  :smfor (9): :smfor (9):
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 113 gostiju 124 botova Ukupno: 237

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više