Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Ghosts (US)

Ghosts (US)

1 gost trenutno čita ovu temu.
Show 700

Mladi bračni par, Sam i Jay, naslijede ukletu kuću i planiraju je pretvoriti u pansion. Život im postane puno složeniji kada Sam padne niz stepenice i dobije sposobnost da vidi duhove.

Godina: 2021.
Mreža: CBS
Žanr: komedija, fantazija
Glumci: Rose McIver, Utkarsh Ambudkar, Román Zaragoza, Devan Chandler Long, Rebecca Wisocky, Asher Grodman, Richie Moriarty
1 0
prevedena je cijela prva sezona (u "najnovijima" se prikazuje samo prva epizoda, da ne zatrpavamo stranicu).. meni je ova serija pravo otkriće.. lagani, green flag humor i zanimljivi likovi, sve preporuke  :smfor (26):
2 0
Pogledao 7 epizoda, prilično mi se dopada.  :smfor (27):
Jedina mana mi je trajanje, imam utisak da nekad zbrzaju fore jer nemaju vremena da pripreme teren.
Pola sata bi bolje pasalo. Hvala za prevode.  :smfor (25):
1 0
faks86
Pogledao 7 epizoda, prilično mi se dopada.  :smfor (27):
Jedina mana mi je trajanje, imam utisak da nekad zbrzaju fore jer nemaju vremena da pripreme teren.
Pola sata bi bolje pasalo. Hvala za prevode.  :smfor (25):

ma da, kao da se još malo traže u 1. sezoni.. a i puno je likova pa bi valjda da svi imaju nekakav doprinos epizodi ;D
1 0
Telefonom sam možda ne vidim dobro ali trejler je USA verzija. UK verziju sam pogledao mislim 2 sezone. US verzija mi nije legla posle UK. Neizbežna je usporedba yelte. Videh na nekoj američkoj tv i najavu za novu sezonu valjda im se primila.
Photo
0 0
Mislim da ima i australijska verzija.
1 0
Bon
Telefonom sam možda ne vidim dobro ali trejler je USA verzija. UK verziju sam pogledao mislim 2 sezone. US verzija mi nije legla posle UK. Neizbežna je usporedba yelte. Videh na nekoj američkoj tv i najavu za novu sezonu valjda im se primila.

dobro si vidio, ja sam krivo stavila u naziv UK, a ne US (promijenila sam).. nisam gledala britansku verziju, ali vidim po komentarima da su ljudi uhvatili korak i s američkom, iako su bili jako skeptični, baš zato što je britanska odlična
1 0
postavljeno je novih 5 titlova (2. sezona).. i dalje ću ih postavljati po pet, a samo će prvi titl biti prikazan u "najnovijima"  :beer2:
3 0
Zabavno, dobar tempo i zalaganje glumaca. Pogledala sam samo prvih par epizoda UK serije i ne mora se uporedjivati. Britanci to naprave malo mracnije a ova je light verzija sto moze i samo po sebi da prija.Hvala na izboru i prevodu serje.
2 0
meni je ova serija toliko dobra da jedva čekam da prevedem svaku epizodu samo da mogu prijeći na sljedeću  ;D
2 0
Meni je toliko dobra da ne znam šta ću kad dođemo do kraja pete sezone...
Photo
3 0
faks86
Meni je toliko dobra da ne znam šta ću kad dođemo do kraja pete sezone...

peta je počela i stala, nastavlja se tek za 54 dana.. ne znam šta ću kad dođem do kraja prve polovice, valja čekat nastavak.. inače, obnovljena je i za 6. sezonu ;D
3 0
prevedeno je i postavljeno sve što je dosad izašlo (82 epizode).. serija se nastavlja za 47 dana pa ćemo ići epizodu po epizodu ;D
4 0
Svaka ti čast na ovome, i na trudu i na izboru.  :smfor (25):
Ja se približavam kraju četvte pa lagano doziram.  :smfor (2):
3 0
peta sezona se nastavila, 11. epizoda je na sajtu  :beer2:
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 25 gostiju 5 botova Ukupno: 31

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

39

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.