1. Serije
  2. Detective Hole

Detective Hole

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 703

Jo Nesbo's Detective Hole" (2026) je mračna norveška kriminalistička serija na Netflixu, temeljena na romanu "Đavolja zvijezda". Prati briljantnog, ali problematičnog inspektora Harija Hula (Tobias Santelmann) koji se bori s alkoholom i korumpiranim kolegom Tomom Valerom (Joel Kinnaman) dok lovi serijskog ubicu u Oslu, uz samog Nesboa kao scenaristu.

Godina: 2026.
Mreža: Netflix
Žanr: Misterija, Kriminalistički
Glumci: Tobias Santelmann, Joel Kinnaman
BillyC
Serija je dobra, a bi bil lahko precej krajša. Dobro prikazana atmosfera z odlično igralsko zasedbo. Opazi se tudi to, da je imel pri nastajanju prste zraven sam avtor knjige.

daj brate vot?!
3 0
coa
daj brate vot?!
;D Coveku se dopala serija kao i meni, glumci su odlicni (izdvajam Joela Kinnamana, koji krade svaku scenu). Ko je citao Ju Nesbea nece mu smetati ponekad malo sporija radnja. Ovim se mozda skandinavski noir vraca na svoje slavnije staze nego sto je bilo poslednjih godina.
2 0
bebo brate moa, diz dud:
Karl Ove Knausgard
morningstar i trece carstvo.
trast mi.
1 0
Probacu. Od njega sam procitala prvu knjigu iz serijala Moja borba. Okrutno realna znaci nema veze s fantastikom u J.zvezdi i dr,
Sem sto su Norvezani on i Ju Nesbe nemaju veze i odosmo mi iz teme serije o Hari Huleu :smfor (29):
1 0
Nema ni ovo mnogo veze ni sa saj fajom ni hororom, psiho studija cista. Najveci horor je sto se svako moze prepoznat u svaki lik iz knjige a ima ih 50.
Nemoguce koliko je coek genijalan, ima mjesec kako sam procitao ove dvije i jos sam pospremljen.
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 886
Poruka 52,606
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,825
Član 9,443

Online korisnici (3)

3 člana 39 gostiju 531 botova Ukupno: 573

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Ivan(45)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

913

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više