1. Serije
  2. Shrinking (2023)

Shrinking (2023)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 713

Shrinking (Terapija) je hvaljena humoristično-dramska serija koja prati ožalošćenog terapeuta Džimija (Džejson Sigel). Nakon gubitka supruge, on počinje kršiti etička pravila i otvoreno govori pacijentima svoje pravo mišljenje, što drastično menja njihove—ali i njegov sopstveni život.

Godina: 2023.
Mreža: Apple TV
Žanr: Drama, Komedija
Glumci: Eddie Perino, Kenajuan Bentley, Mimi Fletcher, Logan Charles Carter, Travis Greer, Miriam Flynn, Wendie Malick, Adam Foster Ballard, Alyson Gorske, Xavier Avila
Ja sam je vec spominjao u nekoliko postova, odlicna serija, sto bi rekli dramedija. Apsolutna preporuka. Samo jedna mala digresija, proveri glumce jer mozda su neki sporedni posto u seriji glume Jason Segel, Jessica Simpson, Harrison Ford, Ted McGinley itd.....
0 0
Ovaj spisak glumaca se automatski povlači sa tmdb -a, tako da nemam mnogo uticaja na redosled. :smfor (26):
Sad nastupa naš Stipe. :smfor (25):
Da, naravmo, desava se i na ostalim sajtovima slicna situacija, nego ja samo da spomenem glavne glumce, onda serija deluje jos mocnije;D:smfor (26):
0 0
nije mi legla. misim da ima dvije god... nijesam siguran, kako sam prvu gledao. bas nekako neupecatljiva, nesto mi tad prodje kroz glavu ovo se ne moze gledat ni dok pospremas po kuci.
naravno, zanemarite ovo, moze to ispas sasvim kul.
0 0
Nije tako loša. Ali spada u onu Sci-Fi kategoriju komedija gde ti se ceo dan vrti oko prijatelja i komšija.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 896
Poruka 52,780
Serija 693
Filmova 399
Prijevoda 13,927
Član 9,605

Online korisnici (0)

Nema članova 42 gostiju 85 botova Ukupno: 127

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

211

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više