Izvinite na pitanju, ali kada cu ja imati mogucnost da pisem bar 2 posta dnevno?
Da, ni meni nije jasno.
Traži se aktivnost na forumu, a brišu se postovi? Ne razumijem taj dio.
kad bismo ostavljali sve komentare, forum bi se sveo na Hvala na preporuci / Ovo ćemo ja i moja žena definitivno gledati / Kad će 2. sezona? / Misli li netko ovo prevoditi i Veliko hvala za titlove.
ako vam se ne sviđaju pravila, niste ni prvi zadnji.. ne razumijem ni ja zašto netko stalno ima potrebu preispitivati rad foruma u koji nije uložio ni minute truda osim 2-3 rečenice po 4-5 riječi.
Nisam htio ništa napisati u svadljivom tonu. Pravila su tu da se poštuju, nemam ništa protiv da mi se post izbriše ako je prekršio pravila. Očito sam krivo razumio pravilo, htio sam samo zahvaliti jednom korisniku na velikom trudu kod prevođenja serije. Stvarno nemam potrebu i namjeru se svađati s ljudima koji doprinose drugim ljudima (pogotovo besplatno), a u cilju mi je i sam doprinijeti. Javila mi se jedna korisnica na PM i objasnila neke stvari dobronamjerno, tako da od mene neće biti nikakvih problema u budućnosti. Isprike ako sam nekoga uvrijedio sa svojim pitanjem, nije mi bilo u cilju.
3
0