1. Serije
  2. Tko o čemu, mi o serijama

Tko o čemu, mi o serijama

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 181 / 181 Prikazano od 4501 do 4506 (ukupno 4506 rezultata)
Serija(The Boroughs) je dobra i treba joj dati vremena. Kasnije se razvije u pravi SF i postane jako interesantna
0 0
Pa Duffer braća su ti producenti.. muzi dok se se može i ne zaboravi😃
1 0
zavrsio sam stranger tings zadnju sezonu sinoc, bravo netflikse ugasi se i ne osvrci se.
bilo je kul momenata priznajem, ali ono... ono je debakl.
2 0
Nisam siguran da li je bila spomenuta, ako jeste, praštajte, ali ako nije, zaista topla preporuka za... pa hajde da kažemo horor seriju sa primesama zdravog, sjajnog humora- "Widdow's bay"... Priča o ribarskom ostrvu koje je pod nekom vrstom prokletstva, i dalje ne bih ništa više spojlovao... sjajna glumačka ekipa predvođena Matthew Rhys-om ("The amercans), i ostatkom pažljivo birane ekipe koja kao da je miks (po ponašanju) Linčovih ostvarenja i filmova braće Koen... Zaista topla preporuka, da se i izbindžuje (ko voli) pošto ima 10 epizoda u trajanju od 35-45 minuta...
5 0
cuo, ubiljezio... dako je pocnem.
ja sam juce poceo s4 mythic questa. nijesam ni znao da je izasla, a ima 2, 3 godine da sam trecu s pogledao.
vjerovatno je necu nastavljat jer, bas paze sta pricaju.
0 0
Završio Hackse. Često sam naletao na seriju kao preporuku, ali me trejler nije nešto privlačio, delovala mi je kao pokušaj HBO-a da napravi Netflix seriju... dok nisam naleteo na nju na AFI 2024 listi.
Sve u svemu, odlično vizualizovan odnos između, što bi rekli, bumerke i džen-zijevke. Sredina serije mi malko lošija, ali se vrati na staro. Među boljim dramedijama koje sam gledao.
Spoiler
Finale mi je užasno i depresivno, ne znam šta im je to trebalo, bolje da su pokuššali da sve uguraju u devetu epizodu, ili nju da razvuku na dve.
Voleo bih spinof Lukas i Šejfer. ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 181 / 181 Prikazano od 4501 do 4506 (ukupno 4506 rezultata)
Tema 896
Poruka 52,770
Serija 693
Filmova 399
Prijevoda 13,924
Član 9,596

Online korisnici (2)

2 člana 45 gostiju 129 botova Ukupno: 176

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

atma(58) Bakica007(50) Josip(41) nsboris(46)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

340

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više