1. Serije
  2. Tko o čemu, mi o serijama

Tko o čemu, mi o serijama

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 181 / 181 Prikazano od 4501 do 4506 (ukupno 4506 rezultata)
Serija(The Boroughs) je dobra i treba joj dati vremena. Kasnije se razvije u pravi SF i postane jako interesantna
0 0
Pa Duffer braća su ti producenti.. muzi dok se se može i ne zaboravi😃
1 0
zavrsio sam stranger tings zadnju sezonu sinoc, bravo netflikse ugasi se i ne osvrci se.
bilo je kul momenata priznajem, ali ono... ono je debakl.
2 0
Nisam siguran da li je bila spomenuta, ako jeste, praštajte, ali ako nije, zaista topla preporuka za... pa hajde da kažemo horor seriju sa primesama zdravog, sjajnog humora- "Widdow's bay"... Priča o ribarskom ostrvu koje je pod nekom vrstom prokletstva, i dalje ne bih ništa više spojlovao... sjajna glumačka ekipa predvođena Matthew Rhys-om ("The amercans), i ostatkom pažljivo birane ekipe koja kao da je miks (po ponašanju) Linčovih ostvarenja i filmova braće Koen... Zaista topla preporuka, da se i izbindžuje (ko voli) pošto ima 10 epizoda u trajanju od 35-45 minuta...
5 0
cuo, ubiljezio... dako je pocnem.
ja sam juce poceo s4 mythic questa. nijesam ni znao da je izasla, a ima 2, 3 godine da sam trecu s pogledao.
vjerovatno je necu nastavljat jer, bas paze sta pricaju.
0 0
Završio Hackse. Često sam naletao na seriju kao preporuku, ali me trejler nije nešto privlačio, delovala mi je kao pokušaj HBO-a da napravi Netflix seriju... dok nisam naleteo na nju na AFI 2024 listi.
Sve u svemu, odlično vizualizovan odnos između, što bi rekli, bumerke i džen-zijevke. Sredina serije mi malko lošija, ali se vrati na staro. Među boljim dramedijama koje sam gledao.
Spoiler
Finale mi je užasno i depresivno, ne znam šta im je to trebalo, bolje da su pokuššali da sve uguraju u devetu epizodu, ili nju da razvuku na dve.
Voleo bih spinof Lukas i Šejfer. ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 181 / 181 Prikazano od 4501 do 4506 (ukupno 4506 rezultata)
Tema 896
Poruka 52,780
Serija 693
Filmova 399
Prijevoda 13,927
Član 9,605

Online korisnici (0)

Nema članova 90 gostiju 117 botova Ukupno: 207

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

211

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više