Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Tema je zaključana.
Prvo sa se predstavim moje ime je Ivana i toliko sam sretna što sam vas našla jer vidim da imate dosta titlova za serije koje ja pratim a među njima je i The Kettering Incident i stvarno od srca se moram zahvaliti Bilji koja mi je prosljedila link za 8 epizodu koju sad idem pogledati a nadam se da ću kroz neko vrijeme dobiti privilegiju da si mogu sama skinuti. Pročitala sam pravila 2 puta i naravno poštivat ću vaš rad a ne pada mi na pamet okolo postavljati jer iskreno niti neznam a kamoli da mi se da zafrkavati sa time.. Hvala još jednom Bilji i svim ostalim administratorima..  :smfor (27):
1 0
Dobro nam došla na stranicu, Ivana. :)
Uživaj u našem forumu i javi nam kako ti se dopala poslednja epizoda i objašnjenje cele priče.  ;)
pozdrav imenjakinjo  :beer2:
0 0
Takodjer pozz i tebi Ivana, e sad da kazem nesto o seriji :)
Spoiler
btw. serija mi se svidja narocito jer ima dosta sci-fi . Zavrsava blesavo tj ne vidi se rjesenje. Glavna glumica je u stvari klon koju su pred 15-tak godina najvjerojatnije oteli vanzemaljci ( ne kaze se izricito ali se podrazumijeva) i zavrsna scena je kad ta glavna glumica ( mlada lijecnica ) koja izgleda kao da pati od gubitka pamcenja, srece sebe kakva je izgledala prije 15 godina kad se dogodio taj incident u gradicu ketering na Tasmaniji.
Eto ukratko i hvala BIlja jos jednom ....
0 0

ama što spojleriraš? mmožda će netko gledati seriju pa nabasa na ovo i odustane  :smfor (22):
0 0
Bilja je kriva ona me je trazila da napisem opis cijele price  :smfor (10): heehheheeheh
0 0
Evo stavila sam ja u spojler, nema štete. :D
Mada ja nisam baš toliko jasno kao ti doživela taj kraj. Očekujem drugu sezonu da nam malo razjasni nejasnoće. Ali dobra je misterija, nema šta. :)
Stavila ti u spojler ali je Hyde uredno to citirala, pa eto štete  XD XD :smfor (24):
0 0
Da.  :smfor (24):
Sad je sređeno. Mada, ako neko želi da gleda, ovo ga neće sprečiti.  :smfor (26):
Ja prvi zelim i nece me sprijeciti,samo sam cekao da se kompletira sezona
0 0
Dobro nam došla Ivana....
Ima netko osim bilje i mene a da nije Ivan/Ivana???  :smfor (24):

EDIT: BTW oko svih tehničkih nejasnoća svi smo ti na raspolaganju  (y)
0 0
Josip
Ima netko osim bilje i mene a da nije Ivan/Ivana???  :smfor (24)
Pazi, Joka, stvarno,  :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):

Prijavi

Unesite razlog prijave ove poruke. Prijava je anonimna za ostale korisnike.

Razlog (obavezno)

Obriši

Jeste li sigurni da želite obrisati ovu poruku?

Potvrda brisanja

Obrisati ovaj prilog?

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Podijeli temu

Naslov nove teme

Naslov nove teme

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Tema je zaključana.

Brzi odgovor

🔒 Tema je zaključana.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 906
Poruka 52,997
Serija 703
Filmova 399
Prijevoda 13,992
Član 9,889

Online korisnici (0)

Nema članova 2 gosta 143 botova Ukupno: 145

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

202

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više