Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Info
  3. Ankete
  4. Prijedlozi za TDDCrew ankete

Prijedlozi za TDDCrew ankete

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 30 rezultata)
Ovdje možete predložiti koju biste anketu iduću željeli vidjeti na TDDCrew forumu. Staff će odabrati između ponuđenih prijedloga.

Npr.

Anketa:

Na Željeznom prijestolju će završiti...

* Daenerys Targaryen
    * Jon Snow
    * Cersei Lannister
    * Arya Stark
    * Napisat ću u temi
0 0
Možda anketa za omiljenu seriju.
Npr. stavite na listu top 10 najgledanijih serija u poslednjih 5 god, pa da glasamo?
0 0
savager
Možda anketa za omiljenu seriju.
Npr. stavite na listu top 10 najgledanijih serija u poslednjih 5 god, pa da glasamo?

nešto se sprema, možda drugi put bude ovaj prijedlog.. hvala  :smfor (26):
0 0
ili omiljeni politicar? droZa? :mrgreen:
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
coa
ili omiljeni politicar?

bez oksiMORONA, molim.. tko bi glasovao da napravimo ovu anketu? ;D
0 0
pa ko ne bi glasao za naseg ministra poljoprivrede? m'daaaj!!!
http://www.dan.co.me/gfx_bb/Dru0230032015.jpg
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
coa
pa ko ne bi glasao za naseg ministra poljoprivrede? m'daaaj!!!
http://www.dan.co.me/gfx_bb/Dru0230032015.jpg

idi tamo, ne plaši me prije spavanja.. ne bih glasovala ni za svog, a kamoli tuđeg ;D
0 0
hahahahah, izvini morao sam, hahahahha!
c/p
0 0
Prijedlog da se napravi anketa/e za najbolju seriju iz pojedinih zanrova ( komedija, drama, SF itd).
Reality is almost always wrong.
0 0
dean.winchester
Prijedlog da se napravi anketa/e za najbolju seriju iz pojedinih zanrova ( komedija, drama, SF itd).

slažem se.. opet.. valjalo bi prvo popisati kategorije pa onda razvrstati serije po njima.. dakle:

komedija - drama - akcija - SF - horor - dramedija - pustolovina - kriminalistička...

jesam li što izostavila?
0 0
Sve si nabrojala, samo problem je, bar mislim, neke serije svrstati u odredjeni zanr, jer mogu proci, lupam kao komedija i krimi serija, npr. Castle ili The Mentalist, ili crimi + komedija + SF (Lucifer)  :smfor (6):
Reality is almost always wrong.
0 0
dean.winchester
Sve si nabrojala, samo problem je, bar mislim, neke serije svrstati u odredjeni zanr, jer mogu proci, lupam kao komedija i krimi serija, npr. Castle ili The Mentalist, ili crimi + komedija + SF (Lucifer)  :smfor (6):
Negde prevagne krimi element, negde SF, pa slobodno stavljaj gde smatraš za shodno.  :smfor (26):
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
Možda najbolji zlikovac koji je nastupio u nekoj seriji... Kao on.
Photo
0 0
Možda bi mogli stavit najbolju glumu u seriji po vlastitom mišljenju u tekućoj godini. Znači nebitno koji lik glumi.
0 0
Predlog za anketu omiljena epizoda sitcoma.
0 0
To je sve super, ali specijalno te ankete (najbolja epizoda sitocma, najbolje epizode ikad) su po meni nepotrebne to jest vrlo su zahtjevne za ankete. Jer onda tu dolazimo do same srži problema. Trebali bi pogledati sve najvažnije humoristične serije kroz povijest. Što je sa I Love Lucy, serija koja ima 4, 5 epizoda koje mogu konkurirati za najbolju humorističnu epizodu. I u tome je problem što je današnjoj publici bliže The Big Bang Theory, New Girld nego I Love Lucy koja je jedna od najznačajnijih serija uopće.

Nažalost, Cheers, MASH su isto serije koje nisu toliko bliske današnjoj publici.
0 0
Mulderu, ti sve gledaš i imaš puno ideja, pa slobodno predloži nešto zanimljivo.  :smfor (26):
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
Slazem se Mulderu sa tvojim komentarom da nazalost te stare dobre sitcome bi danas retko ko naveo pogotovo to mislim za cheers ili recimo staru dobru seriju dear john ili family ties,ukusi se menjaju ali mislim da i dalje te serije imaju veliki broj fanova.
0 0
Vruć Vetar, Smogovci i Gruntovčani  :smfor (26):
0 0
Trenutno gledam Ubice mog oca, isto dovoljno kvalitetna serija za ući u anketu
0 0
Najbolji buddy/buddy film,serija.
0 0
..Iili možda kako je već/tek završio GOT, napraviti anketu najbolja/najšokantnija epizoda? Uz mnogo Game of thrones fanatika ( budimo iskreni skoro svi smo gledali), mogla bi to biti dobro posjecena anketa a takvih epizoda ne nedostaje. Onako od prve pada mi na pamet: Red Wedding, Battle of Bastards, Purple Wedding, ona kad ubiju Jon Snowa, kad odfikare glavu Nedu...Ima tu materijala.
0 0
Mozda bi mogla anketa za najbolju glumicu/glumca koji nose serije, primer The Morning Show - Jennifer Aniston ...
0 0
Omiljena horor serija. Ili najbolja serija po knjizi Stivena Kinga.
1 0
Top 20 filmova žanra horor scifi sa temom virus - poput "28 dana kasnije" , "Svetski rat Z".
:smfor (6):
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 30 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 37 gostiju 4 bota Ukupno: 42

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

42

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.