Lik ni za šta nije imao para, a sve je priuštio. Žena sedi kući i odgaja troje(!) dece, on jedini radi.
Al on uvek sve reši sa nekim monologom koji je kao citat iz knjige, ne znam u kom svetu bi osoba tako nešto sročila u razgovoru.
baš, radi u nekom uredu, a ispada da ima plaću kao naš sabornik

pretjerali su vala s njegovim likom.. sve se vrti oko njega i njegove smrti i nitko nema neki zdrav život, a bio je najbolji tata na svijetu.. ni meni nije jasno.
Ne znam, meni je nekako baš Jack najdrazi lik od sviju, a Milo Ventimiglia ga odlicno glumi!

I jest bio baš super tata, uvijek se trudio oko svega, a ona žena mu je opet nalazila da prigovara neke stvari. Mene baš ona nervira više nego iko, al eto opet ima i ona nekih dobrih trenutaka.
A to sto djeca sad nemaju bas neki zdrav zivot, to je bas zato sto su izgubili oca a pa su bili bas u komi i depri svi a ona nije znala kako da im pomogne i nastavi da ih izvede na pravi put (sama je pricala onom starom doktoru da ne zna kako ce sama bez Jacka). Pogotovu kcerku s kojom nije nikakav odnos pokusavala da uspostavi nego tek sad a jos je ona bila posebna vezana uz oca vise nego iko. Kevin se je snalazio sam dosad, i nekako bio samostalan, dok mu nije sad odjednom puklo. Jedino je Randalla pazila najvise i sve oko njega, zato on i ima najbolji zivot i ogromnu kucu sa dvoje djece haha.

Al slazem se nije mi bila nesto bas epizoda sa autom, na prosloj i pretprosloj sam plakala dosta. Sad gledam ubrzo narednu, nadam se da je bolja.