1. Serije
  2. The Good Place

The Good Place

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 7 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 172 rezultata)
Show 71
"We could have literally been flying, and all you wanted to do was talk about morals.
I mean, you're like the worst part of Superman."

Kada je udari kamion, Eleanor (Kristen Bell) se probudi u zagrobnom životu. S vremenom shvati da je na Dobrom Mjestu završila zabunom pa se bori da ostane i čini sve samo kako je ne bi poslali na Loše Mjesto.

Godina: 2016.
Mreža: NBC
Žanr: komedija
Glumci: Kristen Bell, William Jackson Harper, Ted Danson
Uredio bilja • 10.04.2026. 15:47
0 0
pogledao prvu jer volim Bellicu i ima par dobrih fora, ali one bube i gluposti pred kraj... ne znam baš, meni jedino Harper izvlači stvar... dat ću im još jednu šansu, ali nekako ne mislim da ih čeka svijetla budućnost...  :unsure

e, da, a CGI je bože sačuvaj...
0 0
Ivan
pogledao prvu jer volim Bellicu i ima par dobrih fora, ali one bube i gluposti pred kraj... ne znam baš, meni jedino Harper izvlači stvar... dat ću im još jednu šansu, ali nekako ne mislim da ih čeka svijetla budućnost...  :unsure

e, da, a CGI je bože sačuvaj...

ja još nisam pogledala ni jednu pa ću se suzdržati od komentara, ali svakako ću prevoditi jer je nema nigdje  :hslocked:
0 0
danson je briljirao u bored to death, a tu je naravno i njegov performans u Curb Your Enthusiasm, kristen mi lijepo pada na oci, pa bi valjalo cekirat ovo.
0 0
coa
danson je briljirao u bored to death, a tu je naravno i njegov performans u Curb Your Enthusiasm, kristen mi lijepo pada na oci, pa bi valjalo cekirat ovo.

sutra krećem s prvom (pa ću naizmjenično nju i BrainDead)  :smfor (26):
0 0
postavljen titl za prve dvije.. na torentima stoji da je samo s01e01, a u biti su dvije epizode pa da znate  :smfor (26):
0 0
je li cemu?
0 0
coa
je li cemu?

ove prve dvije uvodne nisu loše, ali treća je odlična.. za razbibrigu dušu dalo, klasični sit-com (bez iritantnog smijeha u pozadini)  :oregonian_winesmiley
0 0
hyde_sb
coa
je li cemu?

ove prve dvije uvodne nisu loše, ali treća je odlična.. za razbibrigu dušu dalo, klasični sit-com (bez iritantnog smijeha u pozadini)  :oregonian_winesmiley
takve inace i gledam, aj vala cu bar pilotirat...
0 0
coa
takve inace i gledam, aj vala cu bar pilotirat...

ma obavezno pogledaj i treću, ona je prejaka.. bit će sutra titl  :smfor (27):
0 0
a obicno prve dvije uzmem pa odlucim sta dalje. daaaavno je bilo kad su se mogli cekat podosta jedan fringe, justified, pa i agenti silda... kad se sjetim kolko sam se mucio sa justifiedom prve sezone... aoooo... na kraj ispade nesto najbolje ikad-bar meni.
sa komedijama je druga prica, 20min i nije neko gubljenje vremena.
0 0
coa
a obicno prve dvije uzmem pa odlucim sta dalje. daaaavno je bilo kad su se mogli cekat podosta jedan fringe, justified, pa i agenti silda... kad se sjetim kolko sam se mucio sa justifiedom prve sezone... aoooo... na kraj ispade nesto najbolje ikad-bar meni.

uf Justified je prejeben, serija za poželiti.. meni je tako bilo s Community.. tek nakon 7. epizode sam stvarno odljepila na seriju  :000

EDIT: postavljen prijevod za treću, pogledaj sve odjednom  :oregonian_winesmiley
0 0
hyde_sb
coa

uf Justified je prejeben, serija za poželiti.. meni je tako bilo s Community.. tek nakon 7. epizode sam stvarno odljepila na seriju  :000

EDIT: postavljen prijevod za treću, pogledaj sve odjednom  :oregonian_winesmiley
jesi ti bila zelena jutros, juce??? :)
0 0
coa

plava do maloprije, dobila sam promaknuće.. sad sam sva važna  :smfor (27):
0 0
hyde_sb
coa

plava do maloprije, dobila sam promaknuće.. sad sam sva važna  :smfor (27):
ae, plava :) aj neka je sa srecom!  :bear3:
0 0
odgledah prve dvije, nastavicu.
nijesam znao da je kreator majkl sur, a sve i da ga nijesam vidjeo potpisanog pretpostavio bih da je on iza serije. vidljiv je taj njegov pecat na atmosferi, sasavim likovima, ali znam da moze dosta bolje.
dokaz-the office, parkovi, bruklin 99. i parkovi su imali klimav pocetak, bruklin se trazio par epizoda, a ni ofis nije zablistao odmah, pa smo kasnije dobili vrhunske komedije. odje kristen dobra od starta. leze joj ovakve uloge. danson drugaciji i nije mi legao, vidjecemo. srodna dusa od kristen uzas-preglumljavanje, i nimalo zanimljiv lik, valjda zbog te njegove eticke crte :). pored kristen dobra je ona britanka, valja imat u seriju tako iritantno-povrsnog lika. ideja je dobra, lijepo je napisano.
ono sto je trejdmark sura i gora su sporedni likovi. oni su nosili ofis i parkove, a i sad bruklin. medjutim, na TGP ne saradjuje sa denom gorom, pa ne znam da li ce se radit na razvoju vise likova, ili ce kristen, danson i soul mate bit centralni svo vrijeme. nadam se da nece. ima nekih over the top scena i to nijesam ocekivao, ali s obzirom na mjesto radnje nista cudno. e da, i dru godard je izvrsni producent. cudno, nije mi ovo za njega, bice da on stoji iza dzinovskih bubamara i scena katastrofe (cloverfiled hehe)
hajd fala za titlove!  (y)
0 0
ajde baš mi je drago da ti svidjela.. znači, družit ćemo se ovdje neko vrijeme  :beer2:
0 0
imas serija potencijala, dobru su podlogu postavili i zanima me kako ce dalje ic jer je ovo ipak malo drugacije i rekao bih, prilicno hrabar potez autora.
0 0
odgledah trecu, komplikuje se. neocekivan kraj, kristen i dalje dobra, nikako da doskoci britanki. danson mi je nesto sav tunjav... fali flesbekova, premalo ih je i prekratki su, bolja bi serija bila garant...
0 0
4ta najbolja ubjedljivo. dzejson fakin mendoza razbio  :smfor (24):
cim se malo udje u karakterizaciju likova, serija dobija na kvalitetu. i dobra im je fora sto vazda ubace cliffhanger.
hyde
hvala za prevod :)
0 0
coa
4ta najbolja ubjedljivo. dzejson fakin mendoza razbio  :smfor (24):
cim se malo udje u karakterizaciju likova, serija dobija na kvalitetu. i dobra im je fora sto vazda ubace cliffhanger.
hyde
hvala za prevod :)

da, da, lik je totalno spaljen ;D nema na čemu, samo ti uživaj  :oregonian_winesmiley
1 0
postavljena i peta.. po meni dosad najsmješnija.. Ivane, Chidi me podsjeća na tebe, ne znam zašto  :hslocked:
0 0
ja odustao nakon prve, izgleda da ću im morati dati još jednu priliku... to je onaj njen frend; možda imamo dodirnih točaka ;D
0 0
Ivan
ja odustao nakon prve, izgleda da ću im morati dati još jednu priliku... to je onaj njen frend; možda imamo dodirnih točaka ;D

moguće... nerd  :smfor (19): ;D
0 0
tnx hyde, sjutra se gleda :)
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 7 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 172 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,463

Online korisnici (4)

4 člana 238 gostiju 136 botova Ukupno: 378

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više