1. Serije
  2. Empire (2015)

Empire (2015)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 38 rezultata)
Show 72

Kada vlasnik moćne muzičke izdavačke kuće (Terens Hauard) sazna da pati od bolesti koja može da mu ugrozi život, primoran je da donese odluku o tome koji od njegova tri sina će naslediti porodični posao: najstariji, koji je neverovatan biznismen, ali nema talenta za muziku; srednji sin koji je sjajan umetnik, ali otac ne odobrava njegovu homoseksualnost; ili najmlađi sin koji je uglavnom posvećen devojkama i žurkama, ali koji ima potencijala da postane odličan izvođač. U međuvremenu, njegova bivša žena izlazi iz zatvora i pojavljuje se kako bi tražila deo muzičkog carstva koji joj, kako veruje, pripada.

Godina: 2015.
Mreža: FOX
Žanr: drama, porodična
Glumci: Terrence Howard, Bryshere Y. Gray, Jussie Smollett, Trai Byers, Grace Gealey, Malik Yoba, Kaitlin Doubleday, Taraji P. Henson, Gabourey Sidibe, Ta'Rhonda Jones, Serayah, Xzibit, Morocco Omari, Bre-Z...
Uredio bilja • 03.04.2026. 17:29
0 0
ja bih ovo počela gledati, a nema nigdje za skinuti  :smfor (2):
0 0
Nemoj počinjati, da je bila jedna sezona od deset epizoda - super.
Ovako vrte jedno te isto.
0 0
faks86
Nemoj počinjati, da je bila jedna sezona od deset epizoda - super.
Ovako vrte jedno te isto.

hoću, hoću.. našla mi Bilja epizode  :smfor (21):
0 0
Ne mogu da se odlučim između  :smfor (9)::smfor (29):.
0 0
faks86
Ne mogu da se odlučim između  :smfor (9)::smfor (29):.

:lol2: :lol2:
0 0
Ivana voli mjuzikle i serije s pevanjem.
I niko je ne tera da gleda ako joj se ne bude dopalo.  :happy2:
bilja
Ivana voli mjuzikle i serije s pevanjem.
I niko je ne tera da gleda ako joj se ne bude dopalo.  :happy2:

tako je cico, ti me u dušu znaš  :smfor (6):
0 0
:agree
pogledala prvu epizodu.. vala, dobra, nastavljam  :smfor (6):

i još Timbalandova muzika?!  :thspaz pa ja kao da pod kamenom živim zadnjih par godina  :smfor (9):
0 0
najjača  :sbowing_100-106 :sbowing_100-106          Photo
0 0
ja ne mogu prestat gledat ovu seriju  :thspaz :thspaz :thspaz stalno se nešto događa, stalno pjevaju, stalno neka drama.. do jaja ;D
Spoiler
jedino mi je malo jezivo kad se Hakim i Naomi žvaljakaju i on njoj još govori 'mama'  :smfor (9): ali evo me na 8. epizodi i dogovorili su se da prestane to raditi  :clapp
0 0
odgledala sam prve dvije sezone, bacam se na treću.. vidim da imaju titlovi samo za prve četiri epizode  :smfor (2): gdje su ostali?  :smfor (10):

mislim, ako neće nitko, mogu ja nastaviti prevoditi ;D
0 0
Imaš na ostalim sajtovima, nije vredna dupliranja.  :smfor (19):
0 0
faks86
Imaš na ostalim sajtovima, nije vredna dupliranja.  :smfor (19):

nisam se ni sjetila pogledati  :smfor (9): super  :thcheerleader3
0 0
Ja sam nekako stao ppsle 9 epizode trece sezone sve cekajuci prevode , jer sam od pocetka gledao sa prevodima , kakvo je stanje trenutno dalje cu morati gledati bez prevoda jer niko ne prevodi nove epizode ili sam ja mozda nesposoban da ih nadjem
0 0
UploaderBD
Ja sam nekako stao ppsle 9 epizode trece sezone sve cekajuci prevode , jer sam od pocetka gledao sa prevodima , kakvo je stanje trenutno dalje cu morati gledati bez prevoda jer niko ne prevodi nove epizode ili sam ja mozda nesposoban da ih nadjem

čekam i ja, samo opušteno ;D ako bude titlova, bit će na PO.. ako ne bude, skini engleski transkript pa piči dalje tako.. ja sam pogledala 2 i pol sezone u komadu pa ću pričekati da 3. završi, svakako mi se ne žuri - možda dotad netko prevede ili izripa kao dosad  :smfor (6):
0 0
vidim da se serija nastavila prevoditi  :smfor (27): hvala payutti za titlove ovdje, jer nisam registrirana na tom sajtu  :clapp
0 0
Na titovi sajtu ima prevoda za trecu sezonu do 14 epizode , fale samo prevodi za zadnje 4 epizode trece sezone .
0 0
UploaderBD
Na titovi sajtu ima prevoda za trecu sezonu do 14 epizode , fale samo prevodi za zadnje 4 epizode trece sezone .

vjerujem da će uskoro i ostale  :smfor (6):
0 0
I ja se nadam , nisam gledao nijednu epizodu ove serije do sad bez prevoda pa cu se strpiti i za ove cetiri
0 0
UploaderBD
I ja se nadam , nisam gledao nijednu epizodu ove serije do sad bez prevoda pa cu se strpiti i za ove cetiri

nisam ni ja, jer sam tek nedavno počela i gledati, a već je bilo prijevoda za 2 i pol sezone.. i ne želim bez titlova, razmazili me faks i dvkv - prava uživancija gledati seriju  :smfor (6):
0 0
Dvkv i ja smo bili redovni dok se neki nisu krenilu utrkivati, sada kasne po nekoliko epizoda kad smo mi odustali... Bitno je da tvrde kako su oni nama trn u oku. Smejurija...

Sent from Tapatalk

0 0
fakse,
ol otvarat topic za pivo? bez zezanja.
sori za of topik.
imam zanimljivih slika.
0 0
Otvori u offtopicu sta god mislis, samo dok se ne kosi sa pravilima. ;D

Sent from Tapatalk

0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 38 rezultata)
Tema 883
Poruka 52,533
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,789
Član 9,412

Online korisnici (3)

3 člana 34 gostiju 96 botova Ukupno: 133

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

201

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više