Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Info
  3. Obavijesti
  4. TDDCrew forum početna

TDDCrew forum početna

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 69 rezultata)

Kako vam se sviđa TDDCrew Početna?

U tijeku
Pravila
Jedan izbor
Vidljivost
Prikaži rezultate svima
Fleksibilnost
Standardna pravila
Odlična ideja, super je 43 (90%)
Ne svidja mi se 1 (2%)
Prazan glas 4 (8%)

Ukupno glasova: 48

Prijavite se kako biste glasali.
Glasanje gostiju koristi trajni token u pregledniku. Brisanje podataka preglednika i dalje ga može resetirati.
[size=11pt][b]Poštovani korisnici,

redizajnirali smo početnu stranicu TDDCrew foruma koja je za sada u testnoj fazi.

Ukoliko ne želite koristiti novu, redizajniranu početu stranicu, molimo kliknite na ikonicu forum u navigaciji te nastavite i dalje koristiti dosadašnju početnu stranicu foruma.

Ako imate bilo kojih problema s Portalom, napišite u ovoj temi.
0 0
meni se ovo baš sviđa  :happy2:
0 0
hyde_sb

:smfor (26):  :clapp
English transcripts? Where we're going, we don't need english transcripts.
0 0
Bravo Sinki.... meni je ovo baš fora... ali svakako ostavi i dosadašnji izgled foruma tako da svako ima ono što mu odgovara
BTW Sinki... koliko se kontaš u rutere i samo povezivanje putem žice i wifi?
0 0
Super!
If two people always agree, one of them is unnecessary
0 0
hyde_sb

:agree

Postajemo ozbiljni.
0 0
Josip
Bravo Sinki.... meni je ovo baš fora... ali svakako ostavi i dosadašnji izgled foruma tako da svako ima ono što mu odgovara
BTW Sinki... koliko se kontaš u rutere i samo povezivanje putem žice i wifi?

I cilj mi je bio ostaviti dosadasnji izgled da ljudi biraju jer nekome je lakse pisati na starom izgledu, novi je izgled namijenjen samo kako bi se lakse pratilo sve na pocetnoj :) A stari izgled bit ce dostupan na tipki "forum" u navigaciji.

btw. kuzim se nes malo u routere ne previse.
0 0
Tražit će navikavanja. Ja sam stara škola što se toga tiče, tako da  :smfor (8):
Photo
0 0
Valjda je dobro mjesto za pohvalu novog izgleda stranice.Sviđa mi se  :clapp :clapp :clapp

Znači, pohvala!
Series Rules
0 0
alfred
Valjda je dobro mjesto za pohvalu novog izgleda stranice.Sviđa mi se  :clapp :clapp :clapp

Znači, pohvala!

nije još gotova, polako ;D
0 0
Vidi se da se još radi ,a kako je krenulo biti će super pogotovo one velike slike sa serijama, opisi, poveznice itd
Samo naprijed :clapp
Series Rules
0 0
Realno izlgeda predrkano.  ;D
Svaka čast našem Milanu.  :beer2:
0 0
faks86
Realno izlgeda predrkano.  ;D
Svaka čast našem Milanu.  :beer2:

vala, svaka mu dala  :clapp :clapp
0 0
I nova funkcija koja olakšava šta ste pratili, vodeći se time da ste pogledali epizodu koju ste skinuli.  :smfor (27):
Spoiler
Photo
0 0
Jedno pitanje
Ne znam da li samo meni ili to još nije implentirano jer nije još gotov sajt,naime pokušavam skinuti titl serije Graceland ali ništa se ne događa

Pozz
Series Rules
0 0
Stisni CTRL+F5 da ponovo učta ceo sajt.  :beer2:
0 0
Sad radi
Hvala
Pozz
Series Rules
0 0
Meni fali da na naslovnici budu zadnji postovi sa forumu. To mi je bilo dobro, jer bi odmah na ulazu vidio nove postove i imao direktni link na njih. Ostalo, kao i sve novo, treba malo vremena da se naviknemo. Ali, za trud, svaka čast  :clapp :clapp :clapp !!!
0 0
stipest
Meni fali da na naslovnici budu zadnji postovi sa forumu. To mi je bilo dobro, jer bi odmah na ulazu vidio nove postove i imao direktni link na njih. Ostalo, kao i sve novo, treba malo vremena da se naviknemo. Ali, za trud, svaka čast  :clapp :clapp :clapp !!!
I meni to fali isto, mislim da ću to dodati opet ipak. ;D
0 0
Stipest, najnovije postove imaš na Portalu, to je ostalo neizmenjeno.  :) Ali mogli bismo dodati i na Naslovnoj.
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
Znam ja kako doći do  njih, ali evo baš sad ovaj tvoj post bi bilo lakše odmah sa naslovnice pozvati. Nadam se da ovo shvačate kao dobronamjerni savijet, a ne kao kritiku.
0 0
Nemojte biti uplašeni, ne reagujemo kao administracija na drugim sajtovima.  ;D
Slobodno recite svoje mišljenje, pogotovo ako pomaže razvitak sajta.
0 0
Ok. Još mi nešto fali. Da na mjestu gdje je titl, bude ikona na temu na forumu. To je isto bilo prije. Brže je ako se želi nešto komentirati o seriji ili zahvaliti prevoditelju(ici).
0 0
Pa ima na stranici serije, u novou postera, nikad nije bilo uz titl.
1 Sezona, 10 Epizoda, 1 Prevoda, Tema na forumu...
Spoiler
Photo
Stisni ctrl+f5 ako nemaš.
0 0
Dobra vam je ova nova naslovna. Jedina stvar je sto na mobilnom nema ovog zaglavlja (serije, najnoviji prevodi, itd...). Ili je to samo do mog telefona. U svakom slucaju podrzavam... :clapp :clapp :smfor (26):
Dobra serija bez dobrog prevoda je samo serija.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 69 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 71 gostiju 3 bota Ukupno: 75

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

75

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.