Ker imam dnevno možnost samo dveh odgovorov na tem forumu, moram naenkrat odgovoriti tebi Hyde_sb in faks86.
Na to stran sem prišel iz razloga, da dobim kakšen prevod in nikakor ne kot prevajalec. Res je da sem na forumu samo sodeloval kot član in ne kot prevajalec in da sem prišel z namenom da dobim prevode za serije, a ne da "ladim jaja". Če bi potreboval kaj drugega kot prevode, potem ne bi prišel sem, čeprav tudi tukaj nisem pobral ne vem koliko prevodov, saj tistih ki sem jih res potreboval nimate, ali pa so zaklenjeni.
Izgleda tudi da v kolikor kdo napiše mnenje, ki ni po volji vama dvema, ga takoj napadeta in mu solita pamet.
Nikakor pa nisem prišel sem, da bi me dva zafustriranca žalila in mi pisala neumnosti kot so od tebe hyde_sb in faks86. Povedal vama bom na kratko in sicer da se nimam namena ukvarjati z napihnjencema kot sta vidva in lahko si "ladita jaja" vidva, oziroma samo faks86, saj ti hyde_sb jajc nimaš, ali pa mogoče tudi ahahahahahaha
To je to zadnje od mene na tej smotani strani.
ZDAJ PA PROSIM PAMETNO HYDE_SB DA IZBRIŠEŠ MOJ RAČUN.
Adijo in lep pozdrav iz Slovenije.
ps
faks86, ako ne razumeš što sam napisao, možeš mi pisati na privatno, pa da ti prevedem![]()
but Bozgo, my man, I do have balls - not literal but you know, the guts to say the things I want to say to people like you.. and right now, I would like to say to you that you won't be missed.. your loss, not ours.. we will continue with our work but you'll never see those subtitles.. and no, I will not delete your account.. but I will ban you if that's ok with you..
greetings from SB
p.s. ako ne razumiješ što sam napisala, boli me briga.
znao sam, znači nemaš jaja, da izbrišeš moj račun. Pa i mene baš briga
0
0