1. Serije
  2. Crisis in Six Scenes

Crisis in Six Scenes

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 84

Šezdesete su godine prošlog stoljeća, Amerika i svijet prolaze kroz turbulentne političke i društvene promjene. Ali sve to previše i ne zanima Sidneyja Munsingera, sredovječnog pisca koji živi lagodnim životom sa suprugom Kay, bračnom savjetnicom. Njega brinu puno važnije stvari - kako preživjeti šišanje, je li televizor popravljen i što ima za večeru. Međutim, stvari se kompliciraju kada im na vrata zakuca bjegunka Lennie, a za vječito paranoičnog Sidneyja (i njegov nepostojeći čir na želucu) to nikako nisu dobre vijesti.

Woody Allen je, poput njegovog lika Sidneya, odlučio zaplivati televizijskim vodama, prema nekima uspješno, prema nekima baš i ne, ali s Allenom je uvijek tako. Kako god bilo, ovaj Allenov televizijski prvjenac isplati se pogledati, ako zbog ničeg drugog, onda zbog književnog kluba i baki-revolucionarki.

Godina: 2016.
Mreža: Prime Video
Žanr: Komedija
Glumci: Woody Allen, Miley Cyrus, Nina Arianda, Elaine May, Rachel Brosnahan, John Magaro, Gad Elmaleh, Michael Rapaport, Lewis Black, David Harbour
Uredio bilja • 02.04.2026. 14:25
0 0
pogledala sam i zadnje dvije, odlična je!  :smfor (27):
0 0
I ja sam oduševljena serijom. Woody je genije.  :smfor (26):
Ali one babe sam oplakala u zadnjoj.  :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
Odgledano napokon. Odlično !!!
Pa Munsinger malo vuče na Salinger.
Tu sam se razvalio  :smfor (24):
Fakat je genijalac.

A prijevod je također vrh!!!  :smfor (26):
Hvala vam  :sbowing_100-106
0 0
Drago nam je da si uživao.  :beer2:
Obožavam Woodyjev humor, ide na listu. Hvala za titlove.
0 0
ja bih ovo mogao gledati i drugi put ... W.Allen je kao i uvek savrseno odradio celokupan posao ...
0 0
Serija je genijalna pravo malo remek delo vudija alena u kojoj sav njegov intelektulani humor dolazi do izrazaja.Steta sto amazon nije produzio na drugu sezonu .
0 0
MLATA
ja bih ovo mogao gledati i drugi put ... W.Allen je kao i uvek savrseno odradio celokupan posao ...

Ne vidim niti jedan razlog zašto ne bi pogledao i drugi put. Ne bih posebno komentirao, mislim da je nepotrebno. Jedan je Woody Allen. :smfor (26):
0 0
Onda gledajte i njegove filmove, barem ona ranija remek-dela od pre dve ili tri decenije. Dvkv se pobrinuo za sjajne titlove.
Dvkv, druže, izgleda da još neko gleda Vudija osim tebe.  ;D
bilja
Onda gledajte i njegove filmove, barem ona ranija remek-dela od pre dve ili tri decenije. Dvkv se pobrinuo za sjajne titlove.
Dvkv, druže, izgleda da još neko gleda Vudija osim tebe.  ;D

Ne mogu da verujem da još neko gleda Vudija Alena :sbowing_100-106
0 0
Eto, nisi se uzalud mučio sa svim onim brbljanjem.  ;D
Mučio sam i tebe da mi pomogneš u vezi brbljanja :sbowing_100-106
0 0
https://www.youtube.com/watch?v=EAjPhKygV_s

Kakva slučajnost, okačio sam ovde ovo pre desetak minuta. Ne treba gledati V.Alena u filmovima pre 20 već pre 50 godina.
0 0
Serija je dobra (standardno dobri W. Allen) Malo deluje kao film koji je sečen za potrebe emitovanja kao serija
0 0
Njegov humor je vrlo specifičan. Ne odgovara svakom. Ima ljudi koji seku vene na njegova dela, a ima i onih koji ne mogu da ga smisle.
Ja volim... Gledaću čim prije.
0 0
bijelizmaj
Serija je dobra (standardno dobri W. Allen) Malo deluje kao film koji je sečen za potrebe emitovanja kao serija

Da, slažem se u vezi ovog da deluje kao film isečen da bi se napravila serija. Sinoć sam odgledao 4 epizode. Traju neočekivano kratko (dvadesetak minuta). Ima dobrih fora (u prepoznatljivom stilu Woody Allena), naročito u 4 epizodi.
Hvala na prevodu.
0 0
Meni je serija manje više u ravni sa filmovima koje je snimio posle "Ponoći u Parizu", a to znači ispod WA proseka. Mada za nekog ko je gledao oko 80% njegovih filmova, znači da može da prođe. Prve 3 epizode su mi mlake, međutim stvari se zakuvavaju od 4.epizode posebno sa "čitalačkim klubom", i kao i uvek ima britkog WoodyAllenovskog humora i opservacija. Prilagodio se TV formatu komedije od 20ak minuta, verovatno da bih se malo približio milenijalcima kojima pažnja popušta nakon dvadesetog minuta. Miley Cyrus nije dobra glumica, to je ovde potpuno jasno.
Sve u svemu, s obzirom da ne "krade" puno vremena, ova serijica se može mirne savesti pogledati.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 884
Poruka 52,593
Serija 684
Filmova 398
Prijevoda 13,807
Član 9,435

Online korisnici (0)

Nema članova 32 gostiju 107 botova Ukupno: 139

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

181

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više