1. Serije
  2. The Level

The Level

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 95

Policijska detektivka se nađe u najopasnijem slučaju svog života kada je upute na istragu ubistva vezanu za trgovinu ljudima. Ono što niko ne zna je da je sama nestala svedokinja za kojom traga i policija i ubica.

Godina: 2016.
Mreža: ITV
Žanr: kriminalistički, triler
Glumci: Lindsey Coulson, Rob James-Collier, Noel Clarke, Philip Glenister, Lorne MacFadyen
Uredio bilja • 11.04.2026. 16:24
Možda je netko za sebe rezervirao seriju The Level (Razina). Mislim na prevoditelje. :) Kako se , prema upozorenju, nitko nije upisao 120 i više dana, razmislio sam :? ?? i obnovio temu.

Postavljena je 1. epizoda ove, izgleda, izvrsne serije. Kakva može i biti, kad je triler, pa još k tome britanska. (nije upereno protiv onih koji vole američke  :lol2: )
0 0
Koliko se sećam, otvorila sam temu na tvoju inicijativu, tako da, samo izvoli.  :smfor (26):
bilja
Koliko se sećam, otvorila sam temu na tvoju inicijativu, tako da, samo izvoli.  :smfor (26):

Je li? Pa što sam ja to onda čekao. Što ćeš, krečana radi.  :smfor (24): :smfor (24):
0 0
Samo polako, Boki, ne žurimo nigde.  :lol2:
Postavljen prijevod za 2. epizodu. Stvar je sve bolja, za žanr koji predstavlja. Naravno!
0 0
MLATA
jel neko ovo odgledao do kraja, mislim na celu sezonu - vredi gledati ?

Postavljene su sve epizode(6) do kraja prve sezone. Da, dobra je! Bolja od mnogih poznatih, te vrste! I očito je, imat će i drugu sezonu.
0 0
Meni serija nije legla. Radnja je ok, ali glavna glumica je stvarno loša. I kraj je glup. Malo je i iskopirana američka serija Rogue. Sve skupa ne mogu dati preporuku.
Jedino šta baš valja su titlovi  ;D.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,846
Član 9,464

Online korisnici (2)

2 člana 68 gostiju 69 botova Ukupno: 139

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više