1. Serije
  2. Eyewitness

Eyewitness

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 27 rezultata)
Show 101

Dva 15-godišnjaka se sastaju u brvnari u šumi gde slučajno svedoče trostrukom ubistvu. Uspevaju da pobegnu, ali da bi sačuvali svoju tajnu, moraju da kriju i ono što su videli i ujedno da se kriju od ubice.

Godina: 2016.
Mreža: USA Network
Žanr: Kriminalistički, Drama, Misterija
Glumci: Julianne Nicholson, Tyler Young, James Paxton, Gil Bellows, Warren Christie, Tattiawna Jones, Paul Fauteux, Matt Murray, Martin Roach, Mishu Vellani
[https://www.youtube.com/watch?v=pkv3OC_Enio]
Uredio bilja • 02.04.2026. 16:15
Pilot je na sajtu.  ;)
Prevedena je i 2. epizoda.  ;)
Prevedena je i treća.  :)
Zahvalnost od supruge i mene!!!
0 0
Postavljena je i 4. epizoda.  :mood_excited
Postavljena je peta.  :smfor (6):
I šesta.  :thcheerleader3
I sedma je na sajtu.  :mood_excited
Postavljena osma.  :smfor (6):
I deveta.  ;)
Sezona je kompletirana zahvaljujući mom gripu.  :O:-)
Baš uzbudljiv krimić. Uživajte!  :smfor (26):
I srećna Nova godina!  :oregonian_winesmiley
Valja li?
0 0
faks86
Valja li?
Meni se dopala glavna priča, mislim na zločin i sve vezano za njega, dok mi je sporedna nekako neuverljiva, ali sve u svemu, zanimljivo je, jedva čekaš da vidiš šta će se desiti dalje.  ;)
Serija je brzi cover od originalne Sweden serije koja je, za mene, dosta bolje uradjena od ove USAoriginal verzije. Sweden verzija je imala 5 epizoda, a ova duplo vise...

Send by Tapatalk
0 0
Arthur92
Serija je brzi cover od originalne Sweden serije koja je, za mene, dosta bolje uradjena od ove USAoriginal verzije. Sweden verzija je imala 5 epizoda, a ova duplo vise...

Send by Tapatalk
Zar nije norveška originalna? Sećam se da sam gledala kad je izašla 2015. ali transkript je bio očajan pa nije prevedena.
Naravno da je original uvek bolji, Amerima kad god ponestane ideja naprave rimejk po nekoj skandinavskoj.  :smfor (9):
Ögönvittne je Canal+ produkcije. Sto znaci Skandinavija....
Ali se koristila sva tri jezika zbog prodaje na trzistu. Zato je transcript bio takav. Vidjetcemo to i u Bron seriji uskoro

Skickat från min FRD-L09 via Tapatalk

0 0
Iako to sad više nije tako važno, Øyevitne (2014 TV Mini-Series) je šestodjelna norveška serija u produkciji NRK. Nije dakle Canal+ jer bi tada to bila francuska serija. Iako Canal+ nema zabranu produciranja nikakvih stranih serija, francuske su mu svakako draže :). Htio sam prevesti Øyevitne, ali nekako nije stigla na red :). A sad ne bi imalo više smisla. Serija je dobila međunarodni Emmy za najbolju žensku ulogu. Eto toliko, da bi informacije o ovoj norveškoj seriji bile točne i potpune.
0 0
Hvala na infou, Borise.  :smfor (26):
Boris je inače naš maestro za skandi serije, a ti, Arthure budući da živiš u Švedskoj, mogao bi da mu se pridružiš i prevedeš nešto švedsko što misliš da je dobro, a nemamo titlove.  :smfor (6):
Canal+ je Swedish Koncern ii CMore na digitalnom polju.... nema veze sta mu treba moze se javiti da mu pomognem... mada nisam neki profs utome

Sent from my TapaTalk

0 0
Inace danasnja vijest bas odCanal+ Scandinavia je da pocinju sa emitovanjem serije "Innan vi dör" ili slobodan prijevod "Prije smrti"

Sent from my TapaTalk

0 0
Dosta dobro, prilično drži pažnju. Sad sam na polovini i jedini promašaj mi je ovaj FBI agent, sve sređuje kao da je Dekster.  :rauskick:
Hvala, Biljo.  :smfor (25):
0 0
Nema na čemu, drugar.  :beer2:
Da, serija drži pažnju od početka do kraja. A taj FBI lik kao da je ispao iz nekog Marvelovog stripa, svemoguć je. Strašno mi je išao na živce.  :smfor (28):
Odgledao sve. Ok je serija, drži pažnju, ali agent i detektivka ponekad imaju supermoci...

E, da, da ne bude shvaćeno pogrešno, nemam nista protiv gay orijentacije, ali se previše naglašava u svakoj epizodi, bez potrebe.
0 0
savager
Odgledao sve. Ok je serija, drži pažnju, ali agent i detektivka ponekad imaju supermoci...

E, da, da ne bude shvaćeno pogrešno, nemam nista protiv gay orijentacije, ali se previše naglašava u svakoj epizodi, bez potrebe.
Apsolutno se slažem s tobom. Mogli su i bez tolikog naglašavanja, zaista je bilo nepotrebno.

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 27 rezultata)
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 386 gostiju 105 botova Ukupno: 491

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više