1. Serije
  2. Black Sails

Black Sails

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 35 rezultata)
Show 103

Godina je 1715., zlatno doba piratstva na Karibima na vrhuncu je. Bivša britanska kolonija New Providence Island, kojom vlada bezakonje, pod kontrolom je najzloglasnijih pirata u povijesti. Među njima je i kapetan Flint, prema mnogima najstrašniji od svih. Kad se britanska mornarica počne vraćati u te vode, prijeteći istrebljenjem pirata i njihova načina života, Flint se udruži s Eleanor Guthrie, kćeri lokalnoga krijumčara i njih dvoje skuju plan kako da se domognu najvećeg zgoditka koji će im osigurati opstanak. No mnogo je neprijatelja, drugih kapetana koji su ljubomorni na Flintovu moć, Eleanorin otac koji ima svoje planove za otok, kao i mladi John Silver, novi član Flintove posade koji stalno potkopava planove svoga kapetana…

Godina: 2014.
Mreža: Starz!
Žanr: akcija, avantura, drama
Glumci: Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Jessica Parker Kennedy, Tom Hopper, Zach McGowan, Toby Schmitz, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Sean Cameron Michael, Louise Barnes, Rupert Penry-Jones, Luke Roberts, Ray Stevenson
Uredio bilja • 01.04.2026. 16:02
1 0
Ovo mi je jedna od jacih serija zadnjih god..i svaku zezonu sve krvavija :))
0 0
Ko bi rekao da je ovo prequel treasure islanda :D
Prilozi
0 0
Gledao sam ovo ne sećam se dokle. Negde mi je izgubilo smisao.
Valjda su si dali previše slobode u priči. Produkcijski mi je bilo kul. Šareno i živopisno kostimi lokacije.. ats
0 0
Odgledao prve dvije sezone. Nakon toga nikako da uhvatim vremena za nju. Jel i dalje ostalo zanimljivo?
0 0
Treca sezona za 2 koplja bolja od prethodne dve, a cetvrtom su to sve lepo zaokruzili! Sve u svemu, preporuka da je dovrsis, a za one koji nisu ni zapocinjali da je pogledaju!
0 0
Onda ću svakako odgledati. Pravi materijal za vikend.
0 0
  Prva sezona je dobro počela i to se nastavilo sve do samog kraja kada je liberalizam došao do izražaja. Ipak sam zadovoljan serijom.
0 0
Napokon odgledao zadnju sezonu, jako zadovoljan kako su je odradili.
0 0
I ja sam zapeo na 3. sezoni al pogledace se
0 0
Cekamo jos jednu sezonu?
0 0
Dobra serija, na prvu loptu mi se jako svidjela, al onda kako su sezone odmicale mi se sviđala sve manje i manje. Možda je kap koja je prelila čašu bio fact da je Flint dvocjevka LOL.... A i Zach McGowan me stalno podsjećao na onog degena iz Shamelessa. :D
0 0
Mnogo dobra serija , obozavao sam da je gledam steta sto je otkazana .
Za svaku preporuku!!! (y)
0 0
Odlicna serija, samo su je vremenom upropastili zbog zelje za sto vecim brojem sezona i dodvoravanja gej populaciji, samo im je to vazno, nema veze sto potpuno menjaju psihologiju lika ili sto unistavaju pricu.
0 0
DogsAreTheBestPeople
Odlicna serija, samo su je vremenom upropastili zbog zelje za sto vecim brojem sezona i dodvoravanja gej populaciji, samo im je to vazno, nema veze sto potpuno menjaju psihologiju lika ili sto unistavaju pricu.

ovo kad pročitam, dođe mi da se ranim.. znači, ako su u seriji sve heteroseksualci, onda je to normalna serija.. ako ima homoseksualaca, odmah se nekome dodvoravaju? de više sjašite s tih podjela, dopizdili ste i bogu i vragu.
3 0
Isti je bio slučaj i sa serijom Sense8, koja je promovirala nešto novo, potpunu toleranciju, u kojoj su bili zastupljeni šaroliki prizori i mnoštvo boja, snimana na više kontinenata, a naši papci samo pričali o LGBT zajednici i  njihovom lobiju.
1 0
dean.winchester
Isti je bio slučaj i sa serijom Sense8, koja je promovirala nešto novo, potpunu toleranciju, u kojoj su bili zastupljeni šaroliki prizori i mnoštvo boja, snimana na više kontinenata, a naši papci samo pričali o LGBT zajednici i  njihovom lobiju.

ma strašno, ospem se na takve komentare.. isprani balkanski umovi, najvažnije je tko s kime spava  :smfor (9):
0 0
hyde_sb
ovo kad pročitam, dođe mi da se ranim.. znači, ako su u seriji sve heteroseksualci, onda je to normalna serija.. ako ima homoseksualaca, odmah se nekome dodvoravaju? de više sjašite s tih podjela, dopizdili ste i bogu i vragu.

O boze, nemam nista protiv njih, imam i par prijatelja homoseksualaca. Ono sto mi smeta je namerno guranje i potenciranje toga, cak i gde nema smisla. U njegovu psihogiju lika se uopste ne uklapa da je gej, a da ne pominjem patetican kraj.
0 0
DogsAreTheBestPeople
hyde_sb

O boze, nemam nista protiv njih, imam i par prijatelja homoseksualaca. Ono sto mi smeta je namerno guranje i potenciranje toga, cak i gde nema smisla. U njegovu psihogiju lika se uopste ne uklapa da je gej, a da ne pominjem patetican kraj.

ma da, zaboravila sam i da smo mi balkanci još i najbolji u svemu, pa i u pisanju scenarija i profiliranju.. da ne spominjem da smo vrsni psiholozi.
1 0
Serija pored likova ima i snažne dijaloge među njima. Nije samo okruženje ovde bitno, ako nekog to odbija za gledanje. Deadwood, BSG su isto serije koje ljude odbija da ih gledaju zbog okruženja.
1 0
Jos malo na temu sexualnog opredeljenja...
Neznam zasto bi smetalo sexualno opredeljenje glavnog lika.
Potsetimo se da se ipak radi o englezima i njihovom ostrvu.
Sto se tice ukusa stvar je sasvim drugacija, o njima ne treba raspravljati.
Neko nesto voli neko ne. Recimo mnoge serije smatram i previse brutalnim
ili bizarnim a vidim da to nije opste misljenje, dakle ukus je u pitanju,
tako i ovde. Sto se tice obrta situacija samo reziser zna kuda ce nas odvesti
sto ne znaci da to mora i da nam se svidi.
Meni licno ovo je jedna od boljih i kompaktnijih serija koje sam gledao i
svakom ko voli taj istorijski period i tematiku bih je preporucio bez obzira
na kraj ili sexualna opredeljenja.
0 0
Ja sam seriju svake godine gledala na godisnjem odmoru ,sve sa pogledom na more i fantasticna mi je,uostalom kao i sve serije koje prevodi faks86 kome se najlepse zahvaljujem za sve serije koje sam pogledala sa njegovim prevodom.A sto se tice Flinta mnogo je veci frajer od nekih heteroseksualnih tipova.
0 0
Odustao sam od gledanja nakon 3 epizode, ne mogu vise ni da setim zasto... ali citajuci komentare ovde, mislim da cu joj dati jos jednu sansu! Ostrvo s'blagom je bila jedna od prvih knjiga mog detinjstva, a Pirates! Gold omiljena igrica na Commodore64 - ovaj put ne odustajem pa kud puklo da puklo.
0 0
Nešto najbolje s gusarima što sam gledao. Bolje i od Pirata s Kariba.

I samo da se nadovežem na seksualnu orijentaciju. Muškarci koji plove tjednima, a ponekad i mjesecima uglavnom u muškom društvu, velika je vjerojatnost da su mnogi bili gey, ili biseksualni ili jednostavno istraživali. :)
0 0
darthboba
Odustao sam od gledanja nakon 3 epizode, ne mogu vise ni da setim zasto... ali citajuci komentare ovde, mislim da cu joj dati jos jednu sansu! Ostrvo s'blagom je bila jedna od prvih knjiga mog detinjstva, a Pirates! Gold omiljena igrica na Commodore64 - ovaj put ne odustajem pa kud puklo da puklo.
I ja isto, i ako su je mnogi hvalili. Meni nije legla, secam se da je bilo puno praznog razgovora,malo akcije. Dacu joj sansu mozda nekad u buducnosti, bas zbog mnogo pozitivnih komentara.

Gesendet von meinem SM-G975F mit Tapatalk

0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 35 rezultata)
Tema 882
Poruka 52,541
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,790
Član 9,420

Online korisnici (4)

4 člana 29 gostiju 56 botova Ukupno: 89

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

201

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više