1. Serije
  2. No Activity

No Activity

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 37 rezultata)
Show 107

Nešto se kuha u Melbourneu. Priča se da dolazi velika pošiljka droge i na ulicu su poslane desetine policajaca koji sjede u zasjedi u svojim patrolnim automobilima i čekaju... Ali izgleda samo Godota. I tako, aktivnosti nema, ne događa se ništa. Osim jedne nevjerojatno sjajne komedije.

Godina: 2015.
Mreža: Stan
Žanr: komedija
Glumci: Patrick Brammall, Darren Gilshenan, Damon Herriman, Harriet Dyer, Genevieve Morris, Dan Wyllie, David Field, Sam Simmons

Uredio bilja • 07.04.2026. 10:37
0 0
Skinula sam 1. sezonu i počinjem da gledam ovih dana čim završim Stana.  :smfor (26):
Ako neko ne može da nađe na netu neka mi se javi preko poruke.  ;)
odgledao prve 3 i prezadovoljan sam. mozda i zbog toga sto nista nijesam ocekivao. uglavnom odlicna zajebancija, ova 2 ludaka imaju slicnu pricu kao geri i toni iz men behaving badly.
0 0
fantasticna komedija. zadnje 3 epizode perverzija. pogledajte ovo ljudi sta cekate...
0 0
coa
fantasticna komedija. zadnje 3 epizode perverzija. pogledajte ovo ljudi sta cekate...

ni sama ne znam šta čekam ;D doći će na red, hvala na prijedlogu  :smfor (26):
0 0
Ma ovo je sjjjajno..
0 0
ivane vazda ti fala za ovo.  :sbowing_100-106
odgledah prvu od s2, ja ne znam sta kazem. ovo je jebeno remek-djelo. kako vele ono prepametni amerikanci blink & miss.
0 0
prezakon su - trebaš samo jedan auto, dvije uredske stolice i kauč i stvoriš komediju nad komedijama  ;D

uskoro će i drugi dio ;)
0 0
Dobri su. U prvoj sezoni su mi panduri kvalitetniji od ostatka, dok su u drugoj podjednaki.
I druga sezona mi je zasad bolja, u prve dve epizode.
0 0
Još jedna na popisu
0 0
ovakvo nesto zdrav razum ne pise. komplet ekipa, i onaj iza sijalice, varili tesku ogradu. garant. znam. pametan sam.
0 0
bilja
Skinula sam 1. sezonu i počinjem da gledam ovih dana čim završim Stana.  :smfor (26):
Ako neko ne može da nađe na netu neka mi se javi preko poruke.  ;)

Da li još uvijek imaš linkove, jer su torenti mrtvi, a nasao i linkove uploaded i filefactory, takodje mrtvi  ;D
0 0
Ne, nažalost.  :smfor (9):
savršeno uživanje tokom svake epizode 1. sezone - drugu ne mogu da odgledam jer imam spojene po 3 epizode, pa ne verujem da će se takav preod i pojaviti a samo mogu da zamislim kako je i druga dobra, jer je ekipa glumaca i sam scenario bez premca u tom žanru i ovom vremenu.
0 0
Photo

Zar sumnjaš u Ivana?!  :thspaz
cek, cek...
ne razumijem, mada i nijesam spavao dobro, vrucina je.
ne mozes da gledas drugu sezonu zato sto imas spojene fajlove eps 1-2-3 i eps 4-5-6, nego bi odvojene eps da gledas? i za odvojene i spojene imas titlove, eo ti je bilja postavila. ne znam sta je muka?
0 0
Muka je što mora da napiše još postova da dođe do mogućnosti da skida.  ;D
jebi ga, kapiram ka triger jutros. u 7 sati 30+ stepeni u pg. sad polako shvatam...  ;D
0 0
I ovde je +35, nije ni nama lako.  ;D
ajde vala preko dana, snadje se coek, ali uvece tries stepeni... debakl.
nego, kome trebaju linkovi za drugu sezonu, a i prvu, neka mi se javne na pm. ima ih na starom mjestu, nekad najboljem.
0 0
postavljene i zadnje 3 druge sezone, imate pojedinačne i spojene...

sad čekamo treću...  :mood_excited
0 0
Danke!  :beer2:
0 0
Ivan
postavljene i zadnje 3 druge sezone, imate pojedinačne i spojene...

sad čekamo treću...  :mood_excited
fala bate, dako ugrabim...  :sbowing_100-106
0 0
eo poslije velike pauze konacno zavrsih ovaj biser, tj zadnje 3. slabije od prve 3 ali opet genijalno.
ne moz provalit u kom smjeru im ide prica, pogotovo hendiju i stouksu. stouks je fantastican lik i najludji tamo. krece pricu da je gledao harija potera, a hendi se nadovezuje na hermionu i da vise ne moze gledat te filmove jer je sad izrasla u ribetinu, pa kad je vidi kao mladju bude mu nelagoda  :sbowing_100-106 i na kraj maniti stouks poentira da je u stvari gledao Willow... znaciiii,  :smfor (24): umirao sam!
kome se svidjelo ovo (ne znam kome ne moze) nek cekira Utopiu:
http://www.imdb.com/title/tt3163562/?ref_=nv_sr_2
isto australijska, kao neka njihova verzija the office-a, potpuno maniti likovi. sad je zavrsena treca sezona.
ivane, jos jednom hvala sto si pronasao ovo remek-djelo, svaka cas'!
0 0
No Activity (2017)

Nasuprot svijetu narko kartela, serija prati dva policajca koji su zajedno proveli mnogo vremena u automobilu; zatim dva kriminalca koji su uglavnom skriveni; dva dispečera, i dvojicu meksikanaca koji su u suviše malom prostoru, obzirom da su se upravo upoznali. …

filmonizirani

https://www.youtube.com/watch?v=zHr7v0uBL3c

http://www.imdb.com/title/tt7230846/?ref_=nm_flmg_act_1

Nisam odgledao seriju jer nisam imao kad. Imam je u planu.

Planiraju rimejk, pa kom opanci kom obojci. ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 37 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,651
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,842
Član 9,459

Online korisnici (0)

Nema članova 90 gostiju 84 botova Ukupno: 174

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

474

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više