1. Serije
  2. Emerald City

Emerald City

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 109
"Yeah, definitely not Kansas."

Klasična priča o Dorothy u čarobnoj zemlji Oz, ali ispričana na drugačiji način: priča o smrtonosnim ratnicima, zlim vješticama i mladoj djevojci iz Kansasa koja postane tvrdoglava heroina i koja u svojim rukama drži sudbinu svijeta.

Godina: 2017.
Mreža: NBC
Žanr: fantazija
Glumci: Adria Arjona, Vincent D'Onofrio, Oliver Jackson-Cohen, Ana Ularu
Uredio bilja • 03.04.2026. 17:27
0 0
postavljen titl za prve dvije (spojene) epizode.. dobra serija, preporučujem  :happy2:
0 0
konačno i ova došla na red - postavljena 4.  :happy2:
0 0
postavljena 5.

koliko sam ja skužila, Dorothy je (ofkors) Amerikanka (Kansas, ovo ono), a Oz je negdje u Engleskoj jer svi odreda pričaju britanski ;D
0 0
postavljena i 8., sljedeća izlazi u subotu  :beer2:
0 0
:clapp  morat ću bingeat ovo...
0 0
Ivan
:clapp  morat ću bingeat ovo...

gledaj kad završi sezona, ostale su još dvije epizode.. btw:

Photo

go for it ;D

0 0
postavljena 9.

jesmo li znali da je ova Rumunjka?! btw, oduševljena sam njom  :000

http://www.imdb.com/name/nm0880367/?ref_=ttfc_fc_cl_t3
0 0
Odlicna serija..vjerovatno je kompletnu pogledam ovaj vikend :)
0 0
kompletirana sezona  :EmoticonClapping2
0 0
fino to izgleda, ali ja skoro sve serije brišem.. ne stižem gledati ni ove koje me zanimaju, a kamoli da ponavljam gradivo  :thspaz
0 0
Ja samo da napomenem da je seriju rezirao Tarsem Singh, covek koji je karijeru zapoceo, poput Finchera sa rezijom video spotova (R.E.M.-"Losing my religion"), a onda se bacio na filmove! Moja preporuka (za sve ljubitelje dobrog filma), da pogledaju, njegovo ostvarenje iz 2006. godine-"The fall"! Vizuelno savrsenstvo, sjajna prica, i film koji pogledam bar jednom godisnje!
0 0
Ovo je snimano u Dubrovniku i na Plitvičkim jezerima. Dobri efekti i raskošno odrađeno i vještice su zanimljive, ali radnja nekako zbrda-zdola, sve nekako zbrzano i zaboravljivo.
0 0
serija je otkazana  :smfor (28): :smfor (28):
0 0
Ne znam zasto su ovu seriju otkazali, puno je bolja od zadnjih sezona Jednom Davno a ova latino glumica puno bolje glumi od ove izvjestacene sa pretjeranom glumom i akcentom iz Vraskih Sluskinja u 7oj sezoni Jednom Davno.  :rant:

Jos je postava bila odlicna. Vincent D'Onofrio, Joely Richardson, sjajni glumci. Baš šteta  :cry: :smfor (2):

P.S. Izvinjavam se na na uskrnuću teme, tek sam sad vidjela da ima tema za ovu seriju a upravo gledam 7mu sezonu Jednom Davno pa me uhvatila nostalgija za Smaragdnim Gradom...
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 380 gostiju 108 botova Ukupno: 488

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više