1. Serije
  2. Taboo

Taboo

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 74 rezultata)
Show 113

Mračna mini-serija „Tabu“, čija se radnja odvija 1814. godine, prati Džejmsa Kezaju Delejnija (Tom Hardi), čoveka koji je proputovao ceo svet i vratio se potpuno drugačiji. Svi su mislili da je odavno mrtav, ali on se vraća iz Afrike u London da nasledi ono što je ostalo od velike prevozničke kompanije njegovog oca i da ponovo izgradi svoj život. Ali očevo nasleđe je vruć krompir i uz neprijatelje koji vrebaju iza svakog ćoška, Džejms mora da se snalazi na sve kompleksnijoj teritoriji da bi izbegao svoju smrt. Okružena zaverom, ubistvom i izdajom, mračna porodična misterija polako se otkriva u ovoj uzbudljivoj priči o ljubavi i izdaji. Izvršni producenti su Ridli Skot, Stiven Najt i Tom Hardi. Tvorci serije su Stiven Najt, Tom Hardi i Čips Hardi.

Godina: 2017.
Mreža: BBC One
Žanr: akcija, drama
Glumci: Tom Hardy, Oona Chaplin, David Hayman, Michael Kelly, Jonathan Pryce...
Uredio bilja • 09.04.2026. 11:03
0 0
Mislim da ću ovo skidati za Catu. Tko zna, možda se i meni svidi.
0 0
Biće titl večeras po mom (pacifičkom) vremenu. ;D
0 0
faks86
Biće titl večeras po mom (pacifičkom) vremenu. ;D
Onda nam napiši i utiske o pilotu pa da znamo da li da skidamo kad se probudimo po našem (balkanskom) vremenu.  ;D
Hoću. Ulažem velike nade u seriju.  :mood_excited
1 0
bacio jučer malo pogled, mislio sam da će mi ublažiti nostalgiju za penny dreadful, ali, osim sličnog okruženja, ovako na prvu, čini mi se da ću ovo preskočiti...
0 0
Mračno, misteriozno, glumci delom iz GoT-a... I like it.  :smfor (27):
0 0
dobar pilot nema sto, bas sam zadovoljan. pootvarali pitanja i navukli nas.
0 0
blago razocaran poslije prve 4. blaze receno. das hardiju loptu u zadnji napad pa sto uradi. a maxe...
0 0
u petu ep imate vatanje za sisu usred egzorcizma.
0 0
coa
u petu ep imate vatanje za sisu usred egzorcizma.
Ko nije planirao, sad će gledati zbog tog egzorcizma.  :lol2:
aahahahahahha, sirim dobru vibraciju ;) ahahahahaha
0 0
pilot najbolja ep. prve sezone.
neko ko se bolje razumije u serije neka mi objasni sta je to toliko revolucionarno, spektakularno, briljantno,nevidjeno i sta sve ne, u ovaj hardijev uradak.
ne kazem, ima dobrih djelova, ali usudicu se da recem da mi je ovo bilo prilicno dosadno i imam utisak da je serija zavrijedila visoke ocjene i odlicne kritike samo zbog hardija za kojim je (muska populacija  :? ?? ) totalno poludjela. ne znam stvarno kakav je on to novitet unio u seriju pa je razbio ka sto vele, goli prosjek.
pa tom holander je ostavio 10x bolji utisak od njega i upravo je on najjaca karika serije.
uzao bih za uporedbu peaky blinders, od istog kreatora... u stvari necu, jer se ne moze poredit.
bas mi je zao sto sam bacio 8 ura na ovo...
0 0
Totalno se slažem. Ništa se zanimljivo nije desilo posle dosta dobrog pilota.

Sent from Tapatalk

0 0
Meni dobro, jes radnja malo spooraa al sviđa mi se..
0 0
Obnovljeno za drugu sezonu...  :smfor (9):
Čemu? Zašto? Kako? Dokle?
0 0
Zašto da ne? Sasvim solidna serija.  :clapp 
0 0
znam ko ce je zaobic, pa nek je obnavljaju rad' mene ka supernatural.
0 0
coa
pilot najbolja ep. prve sezone.
neko ko se bolje razumije u serije neka mi objasni sta je to toliko revolucionarno, spektakularno, briljantno,nevidjeno i sta sve ne, u ovaj hardijev uradak.
ne kazem, ima dobrih djelova, ali usudicu se da recem da mi je ovo bilo prilicno dosadno i imam utisak da je serija zavrijedila visoke ocjene i odlicne kritike samo zbog hardija za kojim je (muska populacija  :? ?? ) totalno poludjela. ne znam stvarno kakav je on to novitet unio u seriju pa je razbio ka sto vele, goli prosjek.
pa tom holander je ostavio 10x bolji utisak od njega i upravo je on najjaca karika serije.
uzao bih za uporedbu peaky blinders, od istog kreatora... u stvari necu, jer se ne moze poredit.
bas mi je zao sto sam bacio 8 ura na ovo...

Nisam gledao seriju, a nisam ni mislio zbog recimo razvikanosti, onda vremena i mjesta radnje desavanja, same radnje i drago mi je da netko slobodno iznosi mišljenje i proglašava seriju bezveznom dok velika gomila drugih gutaju knedle uvjeravajući sami sebe da je nešto 'maestralno' i da je tu neki Hardy.
0 0
Serija pokušava dokazati, po meni, da se organizovan pojedinac (uz malo magije), može oduprijeti moćnim državama i moćnim korporacijama
0 0
pesha
Serija pokušava dokazati, po meni, da se organizovan pojedinac (uz malo magije), može oduprijeti moćnim državama i moćnim korporacijama
kako ti se cini buljava oona chaplin? dofatio bi je za sisu, a?
0 0
coa
kako ti se cini buljava oona chaplin? dofatio bi je za sisu, a?

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
0 0
Mozda u gejmotronu, ovde je uzas.

Sent from Tapatalk

0 0
faks86
Mozda u gejmotronu, ovde je uzas.

Sent from Tapatalk
mene je u Dates dirnula. fino me dirnula.
0 0
Ovo mi je sledeće posle GOT.
Baš sam se naoštrio :D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 74 rezultata)
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 395 gostiju 103 botova Ukupno: 498

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više