1. Serije
  2. 24 Legacy

24 Legacy

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 31 rezultata)
Photo

24 Legacy prati bivšeg vojnog rendžera Erika Kartera koga glumi Kori Hokins. Karter se nakon povratka s nimalo opuštene bliskoistočne misije, na kojoj je ubio vođu jedne terorističke ćelije Ibrahima Bin-Kalida vraća u Ameriku, gde shvata da članovi njegovog bivšeg tima umiru brže od pop zvezda u 2016. i počinje da sumnja da su neke više sile krenule da mu se svete za njegovu misiju.

Godina: 2017.
Mreža: FOX (US)
Žanr: akcija, kriminalistički, drama
Glumci: Corey Hawkins, Miranda Otto, Charlie Hofheimer, Anna Diop, Teddy Sears
Uredio bilja • 01.04.2026. 13:13
ima kod nas?!  :mood_excited :mood_excited :mood_excited ovo se gleda, samo da izađu sve ;D

hvala vukmaru za titl  :smfor (25):
0 0
Ovo se s nestrpljenjem čekalo.. nadam se da neće razočarat... ne nadam se naravno Jack Baueru ali opet određen nivo očekujem hehehe
a možda nam i Jack priviri iz nekog gulaga hahaha
0 0
Josip
Ovo se s nestrpljenjem čekalo.. nadam se da neće razočarat... ne nadam se naravno Jack Baueru ali opet određen nivo očekujem hehehe
a možda nam i Jack priviri iz nekog gulaga hahaha

Neće, sigurno.
0 0
Ide na kablovskoj FOX
0 0
Al Giardello
Ide na kablovskoj FOX

još kad bih imala to ;D
0 0
hyde_sb
Al Giardello
Ide na kablovskoj FOX

još kad bih imala to ;D
Ja ima sva tri Fox-a sve sa nasim prevodima i pustaju stvarno sve najnovije serije... Ali nekako nije mi gust to da gledam . Vise volim da skinem i da gledam kad ja hocu.  :mood_excited
0 0
groznim84
hyde_sb
Al Giardello
Ide na kablovskoj FOX

još kad bih imala to ;D
Ja ima sva tri Fox-a sve sa nasim prevodima i pustaju stvarno sve najnovije serije... Ali nekako nije mi gust to da gledam . Vise volim da skinem i da gledam kad ja hocu.  :mood_excited
+1
Kad je meni volja i ne moram da trpim one dosadne reklame što barem pet puta prekinu epizodu.  :smfor (26):
Serija je strava. Preporuka za pracenje.
0 0
deki72
Serija je strava. Preporuka za pracenje.

ma ovo ne može biti loše.. ali ovakve serije gledam s mužem, a taj zna engleski kao ja arapski pa moram čekati titlove  :smfor (2):
0 0
Serija je otkazana.  :smfor (9):
0 0
groznim84
Serija je otkazana.  :smfor (9):

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):

jel se ja na nešto nabrijem, odeeeeeeeeeee  :smfor (24):
0 0
A ja sa zenom krenuo da gledam 24 iz pocetka zavrsili smo sad 5 sezonu  :smfor (6):
Do duse ja sam ranije odgledao samo prve tri a ona cetiri sezone.
0 0
groznim84
A ja sa zenom krenuo da gledam 24 iz pocetka zavrsili smo sad 5 sezonu  :smfor (6):
Do duse ja sam ranije odgledao samo prve tri a ona cetiri sezone.

ma to je jedna od najjačih serija ikad.. čak su se i Gilmore Girls zajebavale na račun Bauera i njegovog Damn it!  :smfor (6):
0 0
Sjajna je i epizoda "Simpsonovih" koja je radjena u stilu "24", cak se bese i Kifer pojavljuje u epizodi, a "Legacy"...pravicemo se da taj eksces nikada nije ni bio snimljen...Jedan je Bauer!!!
0 0
Loše, loše, ma ne može to zamijeniti Kiefera, Odnosno Jacka Bauera, nikako!! Loša gluma, loše napisani likovi..Koma
0 0
Serija je otkazana. Očekivano. Ali navodno FOX ne odustaje skroz od serijala 24.
0 0
stipest
Serija je otkazana. Očekivano. Ali navodno FOX ne odustaje skroz od serijala 24.

kad vrate Jack Bauera, onda će vratiti i gledatelje  ;D
0 0
hyde_sb
stipest

kad vrate Jack Bauera, onda će vratiti i gledatelje  ;D

Nek pusti Trumpa da bude predsjednik i vrati se u 24  :cool:
0 0
millwall
Nek pusti Trumpa da bude predsjednik i vrati se u 24  :cool:

onda mu ne bi trebao Jack Bauer, on bi sam sve riješio  :smfor (24):
0 0
A da Trump uleti u 24 i spasi šta se spasit da, ionako je ok sa FOX-om
0 0
Znam da nije ista serija ali nema veze... Stigao sam sa gledanjem do 7 sezone negde sam na pola...
Meni najbolja do sada sezona i ako je nisam jos zavrsio... :D
0 0
groznim84
Znam da nije ista serija ali nema veze... Stigao sam sa gledanjem do 7 sezone negde sam na pola...

e pa onda je vraćam na popis za gledanje.. koliko su je popljuvali, ja je obrisala  :smfor (9):
0 0
hyde_sb
groznim84

e pa onda je vraćam na popis za gledanje.. koliko su je popljuvali, ja je obrisala  :smfor (9):
Nisam mislio na 24 Legacy to jos nisam gledao nego na 7 sezonu regularne 24  ;D
0 0
groznim84
hyde_sb
groznim84

Nisam mislio na 24 Legacy to jos nisam gledao nego na 7 sezonu regularne 24  ;D

ahaaaaaaaaaa hahahha nisam skužila, ja mislila da pričaš o ovoj.. onda će ipak na čekanje ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 31 rezultata)
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 376 gostiju 109 botova Ukupno: 485

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više