1. Serije
  2. Billions

Billions

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 112 rezultata)
Show 129

Dobitnici Emija i Zlatnog globusa Pol Đamati i Dejmijen Luis glume u izvrsnoj novoj dramskoj seriji o svetu visokih finansija i političke moći. Oštroumni, moćni advokat Čak Rods i ambiciozni kralj finansijskog tržišta Bobi Ekslrod, naći će se na suprotnim stranama koristeći sve svoje adute da nadmudre jedan drugog. Ulozi su veliki, nagrade se računaju u milijardama, a pošto poraz ni jednom ni drugom nije u krvi, biće to napeta igra…

Godina: 2016.
Mreža: Showtime
Žanr: drama
Glumci: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore, Daniel K. Isaac, Kelly AuCoin, Ilfenesh Hadera, David Costabile, Condola Rashad...
Uredio bilja • 01.04.2026. 15:57
0 0
ima li neka manja verzija s1e1 da odgovara faksovom titlu? ne da mi se skidat hd za koji je radjen titl jer ga nemam dje...
faks hvala :)
0 0
Proveri na rapidmoviez, oni imaju svega, linkovi su pa je pitanje šta je još živo.
Možeš i na yourserie.
0 0
spor je rapidmuviz, pogledacu ovo drugo, tnx :)
0 0
Dobar Billions u drugoj sezoni...

....shit has hit the fan...
0 0
jes...
mislio sam da ih pozdravim poslije s02e01 ali zbilja krenu nabolje. jedino bas bas visi bobijeva zena sa kojom scenaristi definitivno ne znaju sto ce. totalno nezanimljiv lik. slobodno se moze premotat svaka scena sa njom.
0 0
coa
jes...
mislio sam da ih pozdravim poslije s02e01 ali zbilja krenu nabolje. jedino bas bas visi bobijeva zena sa kojom scenaristi definitivno ne znaju sto ce. totalno nezanimljiv lik. slobodno se moze premotat svaka scena sa njom.
Mozda se "zakuva" sa ovim njenim pokusajem biznisa ;)
0 0
ma kakvi, to je samo filer. jedino sto ce se zakuvat a sto me opet ne bi zanimalo je njihov odnos. vidjeo si kako je pospremi bobi u zadnju ep. e to me bas odusevilo  :smfor (14):
0 0
coa
ma kakvi, to je samo filer. jedino sto ce se zakuvat a sto me opet ne bi zanimalo je njihov odnos. vidjeo si kako je pospremi bobi u zadnju ep. e to me bas odusevilo  :smfor (14):
Pa to i mene golica, da ne bude ono , mogao je da se zajebava sa tužiocem, sa rivalima, ali glave mu je došlo kad je dirnuo u ženin ponos....
0 0
Kakva epizoda, možda i najbolja dosad.  :sbowing_100-106
0 0
ne znam, ali meni je onaj tvist uzasan.
0 0
To i jeste poenta tvistova, nekom legnu, nekom ne.
Meni je dobro jer kao se iz ovoga izvuče sliniće seriju 10 sezona, što znači da treba bataliti.
Showtime pravi dobru priču do treće sezone, posle sline na mišiće. To se desilo kod Homelanda, House od Lies, Ray Donovana...
0 0
Solidno finale, samo da ga završe u trećoj sezoni.  :EmoticonPrayer2
0 0
Sad tek vidim ( ako nisam pogresio naravno ) da ova serija ima i na Pickbox-u , vidim da je svi dosta hvale tako da cu je pogledati i ja
0 0
UploaderBD
Sad tek vidim ( ako nisam pogresio naravno ) da ova serija ima i na Pickbox-u , vidim da je svi dosta hvale tako da cu je pogledati i ja
Sasvim fina razonoda!
0 0
faks86
To i jeste poenta tvistova, nekom legnu, nekom ne.
Meni je dobro jer kao se iz ovoga izvuče sliniće seriju 10 sezona, što znači da treba bataliti.
Showtime pravi dobru priču do treće sezone, posle sline na mišiće. To se desilo kod Homelanda, House od Lies, Ray Donovana...
meni je nekako druga polovina dosta slabija, ni finale mi nije nesto. ne umijem to da objasnim, prosto sam jedva cekao svaku narednu epizodu i odjednom... oladih se. ne znam kakve igrice mogu da smisle za naredne sezone (racunam da ce je razvlacit ka sta kazes), ovo do sad je bilo ok, ali cisto sumnjam da ce smislit nesto od cega cu zinut ka krava. showtime bi trebao malo da skrati epizode. mnogo je uru vremena, 40ak min mi je idealno za epizodu a format sezona/10ep mi je super. kako sam ostarao, pi...
0 0
Showtime treba da skrati emitovanje, na maksimum dve sezone.  ;D
Sve ono što su smislili za treću da su ugurali u ove dve i završili bilo bi bombona.
Sa uvođenjem Tejlor deluje da će ona da nastavi limunadu kad Demijanu dopizdi, kao Kvin u Homelandu.
0 0
tejlor je bila ok u pocetku, poslije je bas izforsirana i nema sumnje da ce dosta toga vrcet oko nje u nastavcima. ali opet je nekako i mogu podnijet za razliku od onoga akselroadovog glavnog savjetnika, sa brkovima onaj... meni katastrofalno odradjen lik, totalno promasen glumac za takvu ulogu, jako usiljen performans.
0 0
Slažem se, valjda kul pokušaj predstavljanja tih ljudi - koji nije ispao nešto kul.  ;D
0 0
upravo to  :smfor (26):
0 0
Ja sam bio ubedjen da jos nije izasla 2. sezona.  :? ??

Prva mi je ok bila, Maggie prezgodna.  :smfor (25):
0 0
pa i nije.
nas 8oro pricamo o petoj.
pa kako sam duhovit i sam sebe sa sobom se smijem.
trololo.
xexe.
0 0
coa
trololo.
xexe.

i ja, skupa s tobom.. nadošla inspiracija noćas, a?  :smfor (24):
0 0
hyde_sb
coa
trololo.
xexe.

i ja, skupa s tobom.. nadošla inspiracija noćas, a?  :smfor (24):
ahhaahahhahahahhahaha!  :smfor (26):
0 0
Vrhunska serija. Odlična mi je interakcija između Axea i Chucka.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 112 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 114 gostiju 125 botova Ukupno: 239

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više