1. Serije
  2. The Night Manager

The Night Manager

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 28 rezultata)
Photo

Špijunska mini serija snimljena prema romanu nekadašnjeg britanskog tajnog agenta, kasnije nagrađivanog pisca, Džona le Karea. Glavni junak priče, Džonathan Pajn, bivši vojnik, sada noćni menadžer luksuznog hotela u Švajcarskoj, nađe se u opasnoj igri kada za britansku tajnu službu špijunira milijardera Ričarda Ropera. Ropera smatraju velikim igračem u nezakonitoj međunarodnoj trgovini oružjem. Pajn smatra da je on odgovoran za smrt žene s kojom se spetljao dok je radio u hotelu u Kairu…

Godina: 2016.
Mreža: BBC One
Žanr: drama, triler
Glumci: Hugh Laurie, Tom Hiddleston, Elizabeth Debicki, Olivia Colman, Alistair Petrie, Michael Nardone, Hovik Keuchkerian, Adeel Akhtar, Tom Hollander, Douglas Hodge...
0 0
Pogledao, nije losa. Glumci su odradili svoj posao vrlo dobro. Po meni, peta epizoda je bila ubjedljivo najbolja. Preporuka.  :smfor (26):
0 0
I meni se dopala, uzbudljiva je serija. Pa kad glume Hugh Laurie i Olivia Colman, mora da bude dobro.  :smfor (26):
Mislim da je naš Ivan ovo nazvao "audicijom za Bonda".  :lol2:
Pogledao dve epizode i baš mi se sviđa.
Nekako je nedovoljno ispraćena da ostalim mestima, jer je, po ove dve epizode, daleko bolja od Tabooa oko kog se digao strašan hype.
0 0
Serija je gledljiva, ali u samoj priči ima dosta nelogičnosti.
0 0
Bit ce i druga sezona. Uuuu jeeeee!  :EmoticonClapping2
0 0
Odakle ti ta info.? Koliko znam i Laurie i Hiddleston su rekli da nece biti druge sezone.
0 0
dean.winchester
Odakle ti ta info.? Koliko znam i Laurie i Hiddleston su rekli da nece biti druge sezone.

Nedavno na redditu procitao.. a ev na brzinu sam nasao neki link http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/the-night-manager-seasons-2-tom-hiddleston-hugh-laurie-olivia-colman-return-back-a7651681.html
0 0
Sestra gldala na tv-u, kaze moras da gledas pa aj poskidah ep i ja...  xD
0 0
ZlajaZlaja
dean.winchester

Nedavno na redditu procitao.. a ev na brzinu sam nasao neki link http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/the-night-manager-seasons-2-tom-hiddleston-hugh-laurie-olivia-colman-return-back-a7651681.html
Ne mogu da vjerujem, ali bi me pravo obradovalo.
0 0
Vrlo dobra serija s odličnim glumcima ( Hugh Laurie, Tom Hiddleston) i ne baš nevažno 6 epizoda (umjesto nekakvih sa  25) tako da prilično
brzo dođemo do kraja bez bojazni od razvodnjavanja.
0 0
Poceo sinoc odgledao prve dve... Ok mi je za sada, zanimljiva pricica...
Nisam ocekivao glumce iz quantico i supergirl-a u prve dve ep...  :smfor (24):
0 0
Zavrsio sezonu... Pa prve dve ep su mi najbolje imaju veze sa imenom serije  :smfor (6): I mislio sam da ce da bude u tom fazonu ali mnogo se to razvuklo... Uglavnom nije toliko lose.  :lol2:
0 0
Meni se bas dopala. Mozda zbog Hugh-a. On je za mene toliko dobar glumac da bi mi i reklama sa njim bila vrh.
0 0
Svidela mi se serija..ako bude nekog nastavka obavezno gledam.
0 0
  Zanršio sam prvu sezonu i jesam i nisam zadovoljan viđenim. Nije to onaj Le Kare i njegov milje koji ja znam što ne znači da je on keivac. Nije on za filmove / serije u kojima su rekviziti mobilni telefoni i slična dostignuća tehnike. Ipak ovo nije za bacanje i vredi da se vidi. Nadam se da je informacija o drugoj sezoni tačna.
0 0
BBC rijetko kada omane sa serijama, tako da je i ovdje po meni napravio dobar posao.
Dobra radnja i lijepe lokacije snimanja pomažu u zanimljivosti serije.
Kako serija ide prema kraju sve je bolja i bolja. Hugh Laurie dobar kao i uvijek,
Tom Hiddleston dobiva prolaznu ocjenu.Tko nije pogledao ima moju preporuku da pogleda.
0 0
Meni je serija bila odlična. Zbunjen sam oko 2. sezone, priča je ispričana do kraja, nekako mi se čini da će 2. sezona biti višak. Ne znam, možda uspiju stvoriti priču koja će biti na razini prve, ali sumnjam.
0 0
"Children grow up thinking the adult world is ordered,rational,fit for purpose.
Becoming a man is realizing that it's all rotten.
Realising how to celebrate that rotteness,that's freedom."
Richard Onslow Roper
0 0
Vrhunska serija,gluma hidlstona i pogotovo lorija su odlicne,debicki se isto dobro pokazala :) kazu bice druge sezone u toku godine
0 0
Najveće razočaranje mi je Hugh Laurie - zapravo, ne on sam po sebi, nego se pitam tko ga je odabrao za tu ulogu, jer mu uopće ne leži. (kao da Chevy Chase glumi serijskog ubojicu...). Dakle, Laurie glumi pokvarenog švercera oružja, ali u cijeloj seriji nikako da barem malkice djeluje kao netko takav. Takvog lika zamišljamo kao zlog, brutalnog, samoživog, nepovjerljivog, zatvorenog, sadista. Laurie ni u jednom trenutku ne djeluje tako, čak štoviše. Zlokobnije izgledaju njegovi tjelohranitelji.
0 0
Odgeledao sam seriju je pre 6 meseci i ispala je iznenađujuće dobra. Nešto kao Rebellion samo još bolja.
Zanimljiva priča, sjajna radnja bez praznog hoda, nimalo naivna, čak vrlo realna priča i vrhunska gluma. 10/10.
Po meni nije ništa čudno što su najbolje serije upravo mini serije. Tu zbog malog broja epizoda nema razvodnjavanja što uvijek najviše ruši kvalitet.
0 0
Pogledao sam pre pola godine i mogu da kazem da nije losa, malo je teze da se covek navikne  na Lorija a da nije doktor xD...glumacka postava sasvim ok, prica je takodje odlicna, lepe lokacije... za jednu mini seriju savim je ok.
0 0
Jedna od boljih serija koje sam pogledao. Šteta što nema druge sezone. Bez obzira na to, velika preporuka za pogledati seriju. U jednoj sezoni se završava jedna priča tako da se može pogledati.
0 0
hyde_sb
petar666
Tom mi je inače super, jedan od najdražih glumaca, al nekako se bojim ove serije...da bi mogla biti bzvz - naki dojmovi možda?

POGLEDAJ PILOT PA SAM ODLUČI.
Za mene top 10 serija ikad!
Preporuka svima koji nisu gledali ovo da pogledaju!
p.s. Hvala za prijevode!

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 28 rezultata)
Tema 883
Poruka 52,527
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,779
Član 9,409

Online korisnici (4)

4 člana 42 gostiju 71 botova Ukupno: 117

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

371

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.