1. Serije
  2. Twin Peaks

Twin Peaks

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 11 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 255 rezultata)
Show 157
"Who killed Laura Palmer?"

Monotona svakodnevnica stanovnika bajkovitog američkog gradića na severu se remeti kada Pit Martel na obali reke pronađe telo devojke za koju se ispostavlja da je Lora Palmer, popularna članica društva i kraljica mature. Sledećeg jutra u grad stiže Dejl Kuper, proračunati, staloženi, ali i pomalo ekscentrični FBI agent, koji uz pomoć šerifa Herija Trumana i lokalne zajednice ima zadatak da otkrije počinioca. Kuper je oduševljen mestom, konstantno snima zvučne poruke svojoj sekretarici i uživa u dobroj šoljici crne kafe i piti od višanja. Kako istraga napreduje tako će na scenu stupiti nekoliko osumnjičenih, a situaciju dodatno komplikuju saznanja da Lora Palmer nije takvo nevinašce kao što su svi mislili.
Od samog početka slučaj ima veo misterije, a kako vreme odmiče priča se dodavanjem novih upečatljivih likova sve više komplikuje i poprima sve karakteristike Linčovih radova. Iz epizode u epizodu se otkrivaju pravi karakteri pojedinih likova, kada njihovo unutrašnje zlo stupi na scenu, a za neke od njih se ispostavlja da vode dvostruke živote.

Godina: 1990.
Mreža: Showtime
Žanr: drama, misterija, horor
Glumci: Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Richard Beymer, Lara Flynn Boyle, Sherilyn Fenn, Warren Frost, Peggy Lipton.
Uredio bilja • 14.04.2026. 12:41
Medju , TOP 10 Serija. Po mojem misljenju.:D
0 0
groznim84
Medju , TOP 10 Serija. Po mojem misljenju.:D
Potpisujem , po meni medju TOP 5
0 0
I po meni u top five.  :smfor (26):
Bizarni Lynch. Pola mu je filmova i serija apstraktno, sve treba gledati po tri puta da pohvataš.
0 0
3x?
drug je, doduse nagrdjen od bastovanstva, uspio da isprati pola lost highway-a.
ne znam dje je od tad.
mozda ga gleda treci put. ne penis, nego film.
0 0
Brojimo sitno, još nekoliko sati...  :thcheerleader3 :thcheerleader3 :thcheerleader3
0 0
Kao i svi nastavci posle mnogo vremena, sumnjam da ce biti upola dobro kao pre skoro 30 godina.
0 0
Uskoro će i titl za prvu epizodu, za one nestrpljive.  ;D
0 0
:sbowing_100-106 :sbowing_100-106 :sbowing_100-106
Navodno je vode kao novu seriju a ne nastavak, ali to je manje bitno.
Izasal samo jedna ep a najavili su 4 :(
0 0
Ipak ćete pričekati da se skine ponovo. HDTV su spojene dve, a WEBrip je jedna.  ;D
0 0
a sad tek videh hdtv traje 1:51:25  ;D
0 0
Na BTN-u ima WEBrip za sve četiri epizode, tačnije HDTV i dva WEBripa.  :thcheerleader3
Sad se samo čeka dvkv.  :smfor (19):
0 0
Tek popodne, ne može pre. :smfor (2):
0 0
Ja sam svakako slab sa vremenom, pa je red da tebe okrivim.  :smfor (19):
0 0
A, tako znači... :smfor (9):
0 0
Evo titla, to je samo radna verzija, potencijalno će biti ispravljena posle gledanja.  :smfor (27):
0 0
HBO GO ima četri epizode , sve traju 55-58 min
0 0
Aha, to su Moroseovi WEBripovi po netu.
0 0
fakse, dvkv hvala na titlu :smfor (26):
pogledah prvu, a i drugu sad skidam, a ne sumnjam da cu i preostale dvije, jer vidim da ima eng transkirpt na addicted, jebi ga ko ce izdrzat, a i bez para sam.
ja sam zadovoljan do prezadovoljan. nijesam bio pod utiskom da gledam tvin piks ali definitivno bih izvalio da je linc u pitanju. atmosfera je na neki nacin tu, likovi definitivno iz lincovog univerzuma. mindfuckovi dobri. ja bih volio da se ne razjasni sve a i moguce je da nece. jer ni za originalnu seriju linc&frost nije ni planirao da otkrije ubicu ali su morali popustit pod pritiskom. znaju cijelu pricu fanovi, da ne duzim. sad je drugacija situacija i vjerujem da je dvojac dobio slobodu da radi sta oce, a i vec je bilo frke i uslovljavanja od strane linca.
vidjecemo, prva epizoda jako dobra. strah da ce ovo bit promasaj polako nestaje... superkul.
0 0
Biće i ostale tri u toku dana, pa ako ti nije frka...
0 0
e svaka ti cas'!  :sbowing_100-106
pocecu drugu pa cu sacekat ostale, a dako me ko izvede iz kuce u medjuvremenu  ;D
0 0
Eto druge za desetak minuta.  ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 11 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 255 rezultata)
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 66 gostiju 149 botova Ukupno: 215

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1576

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više