1. Serije
  2. Northern Exposure

Northern Exposure

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 5 / 5 Prikazano od 101 do 117 (ukupno 117 rezultata)
Gledaću makar s3 da završim obzirom da sam skinuo svih 50gb :)
2 0
Izgleda da sam se zeznuo oko kvalitete, razlika je povelika, mora da sam brzinski pogledao  ;D
Prva je slika 1080p bluray, druga je dvdrip, obje uslikane sa VLC media playerom.
Spoiler
Photo
Photo
0 0
Ipak jeste velika razlika, ali jednom ćemo naći način da sredimo titlove i za ovu verziju.  ;)
Ja sam pokušao sa Subtitle Workshopom, po onom tutorijalu sa PO koji je kingeric postavio, ali nikako nisam mogao uklopiti da mi se svugdje poklapa, na pocetku je ok, pa pocne kasniti, pa se opet vrati, pa brza, ludilo haha  ;D
0 0
najljepša, topla serija...definitivno serija koja je obilježila mnoga djetinjstva
1 0
Moram da se zahvalim i Bonu za titlove za bluray, strpljivo skidam jedan po jedan dok uploaduje. Otprilike je polovina syncana na bluray, svaka cast.  :beer2:
1 0
evo za fanove, sad ne znam kolko ste zadovoljni...
https://www.serijala.com/komedija/zivot-na-sjeveru-se-vraca-na-cbs/
0 0
coa
evo za fanove, sad ne znam kolko ste zadovoljni...
https://www.serijala.com/komedija/zivot-na-sjeveru-se-vraca-na-cbs/

:Emoticon-jawdrop a gle, vratili su Will&Grace i kao da nikada nisu ni prestali snimati.. moglo bi i ovo biti tako ;D
0 0
preceruju sa ovim ribut/rivajval-ima/kako li vec...
ne mogu sad iz glave, ali mislim da su povampirili dobar broj serija u zadnje vrijeme.
vjerujem da jos uvjek nedje postoji kreativnih ljudi koji ce nam ponudit nesto novo a ne besomucno radit kopi/pejst i ovo gore sto navedoh.
izuzetaka ima - TP  ;D , ali i fejlova - od dosta epizoda dosijea x me glava zaboljela ali bilo je i dobrih nema sto.
0 0
Samo neka vraćaju ove stare serije ali sa originalnom ekipom i sve 10. Draže mi je i to ponovo vidjeti nego polovinu smeća od serija koje nam serviraju.
A opet naravno pod uslovom da baš ne smrljaju. Ha ja ;D
2 0
Meni je ostala u dobrom sjećanju pa ne bih to htio pokvariti sa gledanjem reciklirane serije, volio bih ipak da ponude nešto svježe.
0 0
Toliko ste nahvalili ovu seriju da jedva cekam da je gledam, samo treba da namestim 2 sezone. Svidja mi se sto glumi Don iz Numb3rs serije i John Corbet, ko zna, mozda ima jos poznatih, videcu kad budem gledala.
1 0
Gotovo. Tako sam i pogledao sve koje sam propustio. Gledam sad na wiki nastavci in_development  :smfor (26):
Pročitao sam i između ostalog da je za razliku DvD na BD sačuvana originalna muzika, cool
5 0
Hvala, Bon.  :smfor (25):
Sledeći put gledam BD verziju. A s obzirom koliko volim ovu seriju, biće to uskoro.  ;D
Jedina serija koja me navela na pomisao da bi u školskom sustavu bilo neophodno uvesti i obveznu TV "lektiru".
Klanjam se scenaristu, režiseru, svim glumcima.
Sjevernjačka utjeha u najboljem smislu..
4 0
Iskreno ću reći, imam northern exposure već nekih 12 godina, gledao sam tada na malom monitoru, kvaliteta slike ok. I evo nakon 12 godina odlučim ponoviti tu legendarnu seriju i to na projektoru, i skužim da je kvaliteta slike loša, treba mi bolja verzija serije, zbog čega downloadam Northern exposure 720 bluray x264, na projektoru se pokazala ekstra kvaliteta i naravno stari titlovi ne odgovaraju, kao ni oni s interneta. Usljedila je borba sa subtitle editorom i sinkronizacijom, prve dvije sezone sam uštimao, treća mi šteka i ovo je valjda jedino mjesto na cijelom internetu gdje sam našao titlove za Northern exposure 720 bluray x264. A trebam postati da dođem do njih :D
0 0
To nije težak posao, a veruj mi da se u ovom slučaju isplati. :smfor (6):

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 5 / 5 Prikazano od 101 do 117 (ukupno 117 rezultata)
Tema 901
Poruka 52,903
Serija 698
Filmova 399
Prijevoda 13,950
Član 9,850

Online korisnici (1)

1 član 6 gostiju 106 botova Ukupno: 113

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

122

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više