1. Serije
  2. Crime Story

Crime Story

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Photo

Chicago, 1963. godina. Poručnik Mike Torello rukovodi jedinicom za suzbijanje teških zločina čiji je cilj hvatanje najopasnijih kriminalaca u gradu. Jedan od njih je Ray Luca, mladi ambiciozni huligan koji želi bogatstvo i moć po svaku cijenu. Dok se Luca penje na ljestvici organiziranog kriminala, ostavljajući za sobom žrtve, Torello postaje sve odlučniji da ga privede licu pravde.

Godina: 1986.
Mreža: NBC
Žanr: kriminalistički, drama, misterija
Glumci: Dennis Farina, Bill Smitrovich, Steve Ryan, Billy Campbell, Paul Butler, Tony Denison, Stephen Lang...
0 0
Jedna od najboljih serija koje sam gledao, pocev od sjajno napisanih likova, prepoznatljive spice (Del Shannon i "Runaway") i za mene jedini minus (da prostite na mom francuskom) WTF moment kada je u pitanju kraj serije! Jos ako bi se neko od prevoditeljskih velicina "uhvatio u kostac" sa prevodjenjem serije...Salu na stranu, sjajna i nezaboravna serija koja je krajem 80-ih zarila i palila sirom stare Juge!!!
0 0
U ovoj seriji je najbolja pesma  na pocetku svake epizode.
0 0
  Serija je bila i ostala prva liga. Gledao sam je kao klinac na TV-u. Tad sam prvi put video Denisa Farinu i brkove kakve još ima samo Momir Bulatović. ;D
1 0
Pilot Abela Ferrare mi je i dan danas jedan od omiljenih pilota neke serije.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 416 gostiju 102 botova Ukupno: 518

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više